AKTUELNO

Evo na čijoj je ona strani!

Pevačica Tanja Savić u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o gorućoj temi ovih dana u medijima - o aferi ''Provereno'', te ovom prilikom nahvalila Milicu Pavlović, a izdvojila je još jednu koleginicu sa estrade, a onda otkrila i sa kojim pevačicom je ona imala sličnu situaciju poput Miličine i Anine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne bih da držim ničiju stranu. Milici želim svu sreću, jer je jedna borbena osoba i uporna, ima sve predispozicije, ona je pokazala kolika je zvezda. Mogla bi ladno da napuni Arenu. Ona ima taj X faktor, tu harizmu. Milsim da Tea Tairović takođe ima tu harizmu, ima taj pogled, te oči - rekla je Tanja i otkrila:

Foto: TV Pink Printscreen

- Imala sam ja mnoge ponude i neke pesme sam odbijala, čak i neke duetke pesme koje sada čujem... Radila sam svoj treći album i pesma ''Incident'' je završila na Jutjubu u izvedbi Ivane Selakov. Ona nije prisvajala pesmu, drugačija je bila situacija. Nisu bile drugačije rewči i ta pesma je i danas na Jutjubu u njenoj izvedbi i nije bilo nikakvog rata - kaže pevačica u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Foto: Pink.rs/M.Mijatović, P.Radosavljević

Autor: M.K.