AKTUELNO

Ovo će vas nasmejati do suza!

Iako smo na samo korak do kraja pete sezone najgledanijeg rijaliti formata, Zadruga ne prestaje da insipiriše gledaoce i najvernije fanove, koji svojim budnim okom prate svaki pokret ukućana, te konstantno kreiraju nove video klipove i fotografije, bilo da su stara ili nova dešavanja u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Odavno je jasno da je ova sezona pokorila sve rekorde gledanosti, a na samom kraju čuveni 'šer' hara i društvenim mrežama, te su na jednoj od pomenutih, Instagramu, snimci iz Bele kuće, preplavili more drugih dešavanja i fotografija iz drugih oblasti.

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka, Sandra Čaprić, koja se aktivirala tek po izlasku čuvenog rijalitija, svojim pojavljivanjem na RED televiziji, oduševila je javnost svojim stajlingom, te su njene slike preplavile ovu društvenu mrežu. Najvernijim fanovima, zapala je za oko njena šminka koja im se nije dopala kao inače, te su pripadnice lepšeg pola poistovetile sebe sa pevačicom, koja je ovoga puta po njima 'imala peh' sa ajlajnerom.

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović, jedna od zadrugarki koja je mesecima harala rubrikom Viraliti, ovoga puta je nasmejala i zgrozila sve svojim komentarom za Mensura Ajdarpašića. Poznata po slobodi, čudnim fetišima i određenim situacijama i ovoga puta je šokirala javnostovim otkrićem.

Video: Instagram.com

Skandalozna svađa Jovane Tomić Matore i MC Aleks, insipirisala je fanove, koji su od sukoba sa gnusnim uvredama i psovkama, napravili smešan video, koji je sve doveo do suza.

Video: Instagram.com

Irma Sejranić, za mnoge enigma, a kako sama kaže 'ozbiljan rijaliti igrač', pokorila je internet svojom reakcijom na brutalno izlagaanje repera Nenada Aleksića Ša, tokom Zadrugovozija Karaoke spektakla koji se nedavno dogodio.

Video: Instagram.com

Filip Car i Dalila Dragojević, su gotovo veterani kada je ova rubruka u pitanju, a pesma koju su dobili 'na poklon' od strane ljubiteja Zadruge, ponovo je u novom izdanju pokorila društvene mreže!

Video: Instagram.com

Marijana Zonjić na Zadrugovizija Karaokama, svojim nastupom dokazala je 'kako od Marijana - Konstrakta', te su fanovi napravili sijaset video klipova na ovu temu, a ovo je samo jedan od mnogih.

Video: Instagram.com

Peta sezona rijalitija "Zadruga" iz dana u dan ruši sve rekorde gledanosti, a kako se bliži kraj zadrugari su sve više i gube kompas, te samim tim svakodnevno prave skandale koji fanovi ovog šou programa rado prenose na socijalne platforme. Do samog kraja, očekujemo neočekivano!

Autor: J. M. Đ.