AKTUELNO

Bila je prepoznatljiva po provokativnim oblinama, a onda je usledio obrt.

Kao i svake subote u dobro poznatom terminu od 17 časova na programu televizije Pink emituje se još jedno izdanje čuvene emisije ''Magazin In'', a autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ovog puta nadmašila samu sebe i ugostila više nego aktuelnu žensku ekipu, i to Ivanu Stamenković Sindi, Tijanu Em, Nadu Obrić, Vanesu Šokčić i Tinu Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tina Ivanović je ovom prilikom progovorila o estetskim korekcijama koje je radila na sebi, a potom ubrzo i povukla.

2004. sam ugradila implante u grudi. Pre 7-8 godina sam izvadila i ne pada mi na pamet da više stavljam. Izvadila sam prvenstveno iz zdravestvenih razloga, ali i zbog toga što mnogo velike grudi više nisu in - priznala je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno je kako ja zračim i šta ispoljava iz mene, grudi nisu bitne, verujte mi. Možda me je nedostatak samopouzdanja naveo na to, da privučem pažnju na estradi, što sam i uspela. Više puta sam pričala da sam prvi album snimila 1998. godine, drugi 2000. i bilo je tu dosta lepih pesama, ali nisam privukla pažnju, jer sam bila totalno normalna, neprimetna, povučena, tiha... Moralo je nešto da se desi - zaključila je Tina Ivanović.
Drage devojke, prvo posetite psihologa i radite na sebi - poručila je Tina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.