AKTUELNO

Dve su očigledne, ali za treću niko ne bi ni pomislio!

Na programu televizije Pink emitovalo se još jedno izdanje čuvene emisije ''Magazin In'', a autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ovog puta nadmašila samu sebe i ugostila više nego aktuelnu žensku ekipu, i to Ivanu Stamenković Sindi, Tijanu Em, Nadu Obrić, Vanesu Šokčić i Tinu Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tijana Milentijević poznata po hitu ''Žena od sultana'' otkrila je šta je sve od estetskih korekcija radila na sebi i kakao je došla do statusnog simbola koji ima danas.

Grudi sam radila, to nisam imala i želela sam. Naravno da ne bude preterano, već u granicama normale. Usne nešto minimalno i evo skoro korekciju nosa, pre svega zbog devijacije, imala sam problem. Meni se nije ni videla razlika, niko me nije ni pitao. Želela sam da se ne primeti, ali iskrena sam pa sam rekla. Imala sam veliki problem, koristila sam dugo kapi za nos, tako da sam morala, pa sam ga i estetski korigovala, ali to je nijansa - priča Tijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno sam odmalena priželjkivala da radim grudi, kao i nos koji mi je smetao. Niko me nije podržavao, pa ni roditelji, ali ubedila sam ih i sve je u granicama normale - priznala je Tijana Em.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.