AKTUELNO

Oduševio sve!

Glumac Milan Marić, koji je osvojio srca mnogobrojnih dama u zemlji, postavio je na Instagram fotografiju netipičnog stajlinga.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Naime, svi smo navikli da vidimo Marića kratko ošišanog i u prepoznatljivom izdanju u farmerkama i majici, pa nas je zatekla njegova pojava.

Fotografija, koja je privukla mnogo pažnje, nastala je u Beogradu, a na njoj se vidi kako mladi glumac nosi velike naočare za sunce i još veći šešir na glavi. U stilu kauboja, Milan je rukom uhvatio početak šešira, koji je, složili su se mnogi, pravi izbor ukoliko se poznati glumac priprema da zajaše konja i zaigra u nekoj latino-seriji.

Milan je otkrio i da šešir nije slučajnost pošto je postavio uz opis posta i stihove pesme Nensi Sinatre "Beng beng", očigledno aludirajući na to da mu uz takav aksesoar na glavi samo još fali i kaubojski pištolj.

Objava je za jedan dan dobila 12.000 sviđanja, a komentari su preplavili društvene mreže: "Često me pitaju zašto baš ti, od toliko ljudi na svetu baš ti... Zato što si poseban i čuvaš dete u sebi", "Kakav frajer", "Respekt za glumu", "Lep si"...

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Autor: P.R.