AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica Kristina Kija Kockar nedavno je podelila na svom Instagramu pitanje koje je dobila u jednom intervjuu, a koje se tiče Đanija i veselja povodom svadbe njegovog sina na koje Kija nije bila pozvana.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje.

Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam deo toga, ne pripadam tu, nisam pozvana. Uostalom, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio deo moje pesme. Ta mi je jedna od omiljenih - odgovorila je na pomenuto pitanje Kija, a onda je i na stori na Instagram postavila baš ovu duetsku pesmu i stavila svima do znanja da protiv kolege zaista nema ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ove izjave, za medije su se oglasili Đani i njegova supruga Slađana Trajković, koji su na njene reči krako i jasno imali da poruče:

Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana - rekli su Trajkovići, a Kija ni nakon ovoga nije ostala nema:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Slađa je izjavila da imaju i oni poštovanje za mene i slažem se, i treba da bude tako jer ne vidim da sam zaslužila bilo šta manje od toga. Međutim, zaista mi ne treba pozivnica jer ne idem na svadbe inače, i to već godinama, tako da ništa lično. Srećno, svakako, mladencima - izjavila je pobednica "Zadruge 1".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.