AKTUELNO

Nekadašnja pevačica grupe "Flejm" oduzela je sebi život u Americi.

Javnost je bila šokirana vešću da se pevačica Glorija Sangare preodzirala lekovima i tako sebi oduzela život. Ovo nije bio prvi put da je Glorija odlučila da podigne ruku na sebe, budući da ju je pre desetak godina policija i Hitna pomoć sprečila da skoči sa prozora svog stana.

Foto: Printscreen Youtube

Prijatelji slavne pevačice oprostili su se od nje u umrlici koja je objavljena na jednom američkom sajtu.

- Neka sećanje na tebe bude večno. Nedostajaćeš nam, ali znamo da si ti naš anđeo koji brine o nama. Zauvek ćeš biti u našim mislima i srcima sada kada si otišla - piše u poslednjem pozdravu prijatelja.

Foto: Printskrin/legacy.com

Foto: Printskrin/legacy.com

Samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, Glorija je uplovila u vezu sa izvesnim Brankom Teodorovićem, koji se bavi modelingom i bodibildingom.

Naime, Glorija je na dan smrti objavila dva statusa. Prvi glasi: ''Ha-ha-ha problemi'', uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše ''Pa ovo je ha-ha-ha hit''. Takođe, nesrećna žena je u nedelju 13. novembra na istoj društvenoj mreži objavila da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim Brankom, bodibilderom i fotomodelom. Od tada se nije oglašavala na internetu.

J. V.

#Glorija Sangare

#Smrt

'