AKTUELNO

Reper je iznenadio njene roditelje kada su došli kod nje.

Marta Savić i Mile Kitić poželeli su da poklone svojoj naslednici Eleni album, pa su otišli kod Stefana Đurića Raste da se dogovore s njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, reper nije pristo na njihove uslove i odlučio je da odbije ponuđeni novac.

- Mile i Marta nisu preterano upućeni u Rastin rad, jer ih ta vrsta muzike ne zanima, ali znaju da pravi hitove kako za sebe, tako i za druge, te su bili spremni pravo malo bogatstvo da izdvoje za pesme koje će napisati njihovoj mezimici. Međutim, Mile i Marta nisu mogli da veruju svojim ušima kada im je Rasta saopštio da će Eleni uraditi pesme potpuno besplatno. Oni su insistirali da plate njegov rad, ali on je odbio, uz obrazloženje da će naplatiti pesme na drugi način - priča izvor blizak porodici Kitić i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUPILA SVOJE STVARI I NAPUSTILA SLAVLJE: Ovo je razlog zbog kojeg je Vesna Zmijanac otišla sa PRVOG ROĐENDANA unuke!

Foto: Instagram

- Rasta je rekao Miletu i Marti da im je ćerka veoma talentovana, da je buduća zvezda i da on želi da joj pomogne tako što će spotove koje bude uradila za te pesme staviti na svoj Jutjub kanal, a od pregleda će svakako i zaraditi i tako naplatiti pesme koje joj je uradio. On na taj način već sarađuje i sa mladom pevačicom Rinom, te želi da tim putem krene i sa mladom Elenom, jer mu je očigledno to isplativije - otkriva izvor.

Autor: V. T.

#Elena Kitić

#Marta Savić

#Mile Kitić

#Stefan Đurić Rasta

'