AKTUELNO

Pevačica je jasno istakla da ne veruje da njen bivši suprug ima finansijske probleme i da je pravda dostižna.

Emina Jahović, kako su svi primetili, povukla se na kratko iz medija i sa nastupa, pa je, kako i sama otkriva, odlučila da napravi malu pauzu i za to vreme "izbriše" neke ljude iz svog života i reši se problema.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona se posvetila privatnim obavezama i ovog leta odlčila da malo odmori i odustane od svega.

Uključujući i posao, toksične veze i nepotrebne glavobolje. Nepotrebne ljude, nepotrebnu svaku stvar.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Podsetimo da se nedavno njen bivši suprug Mustafa Sandal se oženio svojom 19 godina mlađom izabranicom, a venčanje u turskoj ambasadi u Rimu je proteklo onako kako su mladenci osmislili. Kako su mediji preneli on je za ovo venčanje izdvojio blizu 200.000 evra, što je Emini zasmetalo i odmah je prokomentarisala ovu cifru, jer se sudeći po njenom odgovoru pretpostavlja da joj pevač govori da je u finansijskim problemima.

Foto: Instagram.com/melisutsurup

Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega — rekla je tada Emina.

Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija. Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vredne 16 miliona evra, i studija koji su kupili za četiri miliona evra. Njihova kuća je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad.

Autor: M.M.