AKTUELNO

Ona tvrdi da je zamislila spot kakav je sada snimila njena koleginica.

Pevačica Indira Aradinović Indi pre kamerama emisije "Ekskluzivno" govorila je o svojoj karijeri, ali i emotivnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona je pričala prvo o Rastinoj pesmi "Iz daleka" koju je obradila, uz reperevu dozvolu. Zatim se osvrnula na spot koleginice Tee Tairović.

Ideje su čudo, ideje iscure... Jako čudna koincidencija da je Tea Tairović snimila spot koji sam ja zamislila i ispričala jednoj osobi, koja znam da nije prenela. Ideja o spotu gde su sve evropske zastave u pitanju. Dobro je odradila svoj deo posla. Očigledno da je popularna. Eto, dešava se da moje ideje neko ukrade - objasnila je Indira.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nedavno je Indi raskinula veridbu sa biznismenom iz Kopenhagena sa kojim je bila dve godine u vezi. Sada je, pred kamerama TV Pink progovorila o svom emotivnom životu.

Pa nije baš da može svako da mi priđe i da me osvaja. Retko kad se desi da se zaljubim. Baš se teško zaljubljujem, ne može svako da me osvoji - rekla je Indi i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

A da bih bila sa nekim mora da mi se sviđa i da sam zaljubljena... Mora da me "radi", da ima neku hemiju, neku energiju... A one kombinacije na noć, dve, tri, par sati, nisam iz tog filma.

Detaljnije u videu u nastavku.

Autor: J.Đ.