AKTUELNO

Razvezao jezik!

Drvo mudrosti je pozvalo Anđela Rankovića, koji je ispričao šta ga sve muči i šta nije naučio za pet godina bitisanja u Zadruzi 5. On je otkrio sve šta misli o greškama koje je napravio sa Dalilom Dragojević. Mimo toga je prokometarisao i ostala dešavanja u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se sa tobom dešava? - upitalo je Drvo mudrosti.
Ništa, vraćam se u normalu. Zaboravio sam totalno ko sam i šta sam. Opet neka nova lekcija, neka nova škola. Svaka škola se plaća.
Da li te nešto muči iz prošlosti? - upitalo je Drvo mudrosti.
Da se vraćam i da ti pričam sve u nazad, mislim da je najbolje da gledam unapred. Mislim da je vreme da ne razmišljam kako sam mogao, i kako je trebalo. Ali eto, nešto je moglo da bude drugačije, nešto je trebalo da bude drugačije. Shvatio sam da nisam poštovao dovoljno sebe, niti sam vrednovao dovoljno sebe. Posle pet godina nisam naučio ništa i nisam samom sebi na prvom mestu. Uvek gledam da nikog ne zapostavim i na kraju sam ja donji i tako. Sve ja to puštam i sve može i nema veze, neka te gaze i pregaze i tako prođe život. Sve može na moja leđa i to je to - izneo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta smatraš svojom najvećom greškom ovde? - upitalo je Drvo mudrosti.
Ušao sam u odnos sa Dalilom, pa sam se opet vratio. To je bilo nešto što je trajalo nedelju dana, trebalo je samo da se nasmejem i da to prođe. Ja sam sebe ubijao u pojam. Smatram greškom zato što se nisam izdigao iz te situacije. Početna greška mi je zato što sam ušao u sve to a još veća greška mi je jer sam napravio kao da sam najgori na svetu. Trebao sam samo da se ponašam normalno, ubio sam sebe u pojam. Tu sam sebe spustio, a nije bilo potrebe za tim. Treba uvek da budem svestan ko sam, šta sam i kakav sam - rekao je Anđelo.
Šta misliš, kome se ne sviđaš? - upitalo je Drvo mudrosti.
Tako čuješ da neko ima loše mišljenje o tebi i zapitaš se, kakve veze ima. Neko te voli, neko ne, svako ima svoje mišljenje. Ne zanima me da li se nekom sviđam kao osoba. Ne možeš svima da budeš dobar, a ja se trudim. Gledam sebe i gledaću sebe - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Gruji? - upitalo je Drvo mudrosti.
Mislim da nije normalan, mislim da mnogo voli Mimu i da on ne može bez nje. On ne može bez Mime da izdrži ni jedan dan. Kako god, mnogo je voli i samo razmišlja o njoj. Mislim da ispada budala i mnogi mu se podsmevaju, a on je ispao ozbiljna budala u mnogim situacijama. Možda je i bolje da bude sa njom, nego da bude loše. Ona je meni rekla jutros da ne želi da bude sa njim i zato sam rekao Gruju da on nju ne zanima. Ona možda radi neke stvari da bi se inatila njmu. I ja sam se nekada inatio, i radio neke stavri devojkama. Mislim da su to dečije stavri ali očigledno da se ona vraća njemu stalno. Svi postupci su pokazivali da on nju ne zanima. Mislim da je jako teško da njih dvoje opstanu napolju, kada vide šta se sve izdešavalo. On kada izađe, on ima da rešava neke ozbiljne stavri. Kada budu videli da nije lakše napolju, samo je pritisak. Milsim da je jako teško da budu napolju zajedno. Mislim da će i ona želeti da živi život napolju - rekao je Anđelo.
Kako komentarišeš odnos Dalile i Cara? - upitalo je Drvo mudrosti.
Gledam da sam totalno isključen iz cele priče. Ništa novo, ništa što nije bilo, svađe, psovke i pomirenja. Milsim da će to uvek tako biti dok su ovde. Mislim da će i napolju da se vraćaju jedan drugom i pokušavati i to je to - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.