AKTUELNO

Rasta, bivši muž Ane Nikolić, sreću je pronašao kraj više od deset godina mlađe influenserke i studentkinje glume, sa kojom letuje u Hrvatskoj.

Reper Stefan Đurić Rasta ponovo je zaljubljen - emotivnu vezu otpočeo je sa 12 godina mlađom Marijom Balaban, a fotografije i snimci sa zajedničkog letovanja privukli su veliku pažnju na društvenim mrežama. Slični prizori sa istih lokacija, i to u isto vreme, vrlo brzo su ih odali, te je svima postalo jasno da je baš ona nova izabranica popularnog repera.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen/balabanmarija

Kako Pink.rs saznaje, novopečeni ljubavni par trenutno uživa na hrvatskom primorju, a kako bi bili što manje upadljivi i na "udaru" znatiželjnih turista i lokalaca, odabrali su Lovran, turistički grad u podnožju planine Učka.

Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo - priča za Pink.rs izvor sa lica mesta i dodaje:

Foto: Instagram.com

- Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina - završava izvor.

Foto: Instagram.com

Inače, Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Pohađa univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima skoro 80 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame. "Nindža ratnica", kako je sebe nazvala na ovoj aplikaciji, dobila je epitet jedne od najboljih mladih influenserki. Ona kaže da se vodi mantrom "moj život je magičan, i ja sam otvorena za primanje", pa nije ni čudo da je ljubav pokucala na njena vrata. Marija često deli savete mladim devojkama kako treba da se postave i da cene sebe, pa kaže da je inspiraciju pronašla u svojoj mami koja je pisac.

Autor: D.T.

#Marija Balaban

#Stefan Đurić Rasta