AKTUELNO

Vreme prolazi, a bol je sve veća!

Pre pola godine domaću javnost duboko je potresla smrt mlade jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić, a njena majka Nataša Đukić Veličković i dalje je neutešna zbog gubitka. Nataša se danas oglasila na Instagramu i napisala da je posle šest meseci uzela ćerkine stvari.

Napokon smo preuzeli Kikine stvari, ali ne i telefon, jer istraga i dalje traje - navela je ona, uz fotografiju pokojne ćerke.
Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne - navela je Kikina majka u februaru mesecu na društvenim mrežama.

Podsetimo, Kika je pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine. Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Autor: D.T.