AKTUELNO

U domaćim medijima odjeknula je vest da je srpski reper Igor Panić Nući navodno doživeo veliku neprijatnost u Holandskom gradu Hengelo, gde je imao zakazani nastup.

Sve je, prema priči izvora koji se zatekao na licu mesta, kasnilo kada je u klub upalo desetak muškaraca albanske nacionalnosti, koji su razvukli zastave svoje zemlje, pustili njihovu muziku i sa DJ pulta oterali momka koji je bio zadužen za muziku. To im, međutim, nije bilo dovoljno, te su napali srpskog repera, a navodilo se da ga je jedan od njih čak pljunuo u lice. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Reperov menadžer demantovao je da je došlo do bilo kakvog incidenta, iako je izvor sa lica mesta priložio novinarima fotografije kao dokaz, a sada priču o incidentu demantuje i sam Nući. Kako kaže, neće dozvoliti da mu najnoviji naslovi "utiču na nove poslove".

Muzika ne poznaje nacionalnosti, veroispovesti, seksualne opredeljenosti. Ona može samo da spaja ljude, jer je muzika univerzalni jezik koji ceo svet razume. Ljude sam uvek delio isključivo na dobre i loše. Nikada ne gledam ni nacionalnost, ni veroispovest ni seksualnu opredeljenost. Sve poštujem. Nikada neću dozvoliti da mi politika spreči nova prijateljstva, nove ljubavi, nove poslove. Prićam o ovome jer ovi naslovi igraju na tu kartu. Dok sam živ za mene će balkanska populacija biti jedan narod i od mene nikada nećete čuti ništa loše ni o kome. Na nastupu je sve bilo kako treba, pevači smo, grlili se, slikali se, izvodio sam ljude na binu i tako će kod Nućija ostati zauvek. Odr imo mir i ljubav, sve ostalo ćemo lako - poručio je Nući putem Instagrama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Igor Panić Nući