AKTUELNO

Za sve pare!

Srpska košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura u Herceg Novom - posle crkvenog venčanja, usledila je gala proslava u jednom luksuznom restoranu na obali mora, a popularni folk pevač Saša Matić je specijalno za mladence otpevao pesmu "Anđeo čuvar", i to uz vatromet, što je prizor koji se među zvanicama i dalje prepričava.

Da bi njihov najvažniji dan u životu zaista bio idiličan, morali su da "odreše kesu".

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha - kaže za “Blic” dobro obavešten izvor.

Prema rečima izvora, svi su uživali u svadbi koja je trajala do kasno u noć.

- Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona sve vreme skakala, pevala, penjala se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali - naglasio je izvor.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Inače, na večnost pred Bogom su se zavetovali u manastiru Savina, koji se nalazi u Boki Kotorskoj, smešten u jednom od najlepših delova Crnogorskog primorja. Podsetimo, bračni par se upoznao 2019. godine u Monpeljeu, gde oboje nastupaju za lokalne klubove. Ilija je Anu zaprosio u novembru prošle godine na obali mora u Francuskoj.

Autor: pink.rs

#Ana Dabović

#Milica Dabović