AKTUELNO

Srećna je zbog sve češćih muzičkih angažmana, međutim nije ljubitelj noćnog života.

Jedna od naših najuspešnijih glumica Jelena Gavrilović u poslednje vreme ima sve više muzičkih angažmana, što je posebno raduje, kao i publiku.

Srećna sam što sam uspela nekako da povratim taj deo svog života, a to je muzika koja mene stvarno čini srećnom. Mislim da je to jedan prirodni balans. Moje osnovno zanimanje je gluma, ja sam glumica, stvarno uživam u tome i drago mi je da su to prepoznali neki dragi ljudi, prijatelji, svi koji su organizovali te događaje. Jako je važno da podržimo rad, muzičke festivale... To je nešto što je deo naše kulturne baštine - ističe Jelena, koja će ipak prevashodno ostati verna glumi.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Ja sam samo malo u tim vodama, pa se vraćam u svoje vode. Radim novu seriju koja će se emitovati od jeseni... Ovo je sve onako usput, ali jako značajno za mene.

Veoma je popularna na društvenim mrežama, a kako kaže, trudi se da na mlade pozitivno utiče.

Drago mi je što mi dosta piše najmlađa publika, pa sve do žena nekih srednjih godina... Dopada im se moj imidž, način na koji radim neke stvari. Svako ko se bavi javnim poslom mora da ostavlja neki utisak pristojnog i kulturnog. Deci su dostupne mnoge stvari, ali treba biti ono što jesi i raditi stvari na dostojanstven način.

U poslednje vreme često je viđena na gradskim događajima, koje je priželjkivala tokom pandemije virusa korona.

Foto: Tanjug/Simona Pavlović

Mnogo volim koncerte i falili su mi jako. Tome se najviše radujem, da izađem negde sa drugaricama, odem na neki dobar koncert... Svi smo bili zatvoreni, otuđili smo se, plašili smo se kontakta. Nadam se da smo prebrodili ovu krizu. Svako je izgubio nekog dragog, to je nešto što nikada nećemo zaboraviti, ali mi koji smo tu i koji smo ostali moramo da nastavimo dalje - kaže Jelena za Pink.rs i dodaje da nije noćna ptica.

- Ja nisam neki ljubitelj noćnog života, volim da spavam zato što snimam po ceo dan. Kada izađem, volim da izađem u dobar restoran, dobar klub, gde je kvalitetna muzika. Ne znam da li će se stari Beograd vratiti, ali mi možemo da ga očuvamo, da bude bolji.

Autor: pink.rs

#Jelena Gavrilović