AKTUELNO

Pevačica na društvenim mrežama često objavi fotku iz svog doma, te se na osnovu toga može zaključiti kako izgleda njen kutak za uživanje.

Svetlana Ceca Ražnatović sa svojom porodicom živi u luksuznoj vili na Dedinju čija se vrednost procenjuje 3,3 miliona evra. Pevačica je kuću na Dedinju nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Folk diva na društvenim mrežama često objavi fotku iz svog doma, te se na osnovu toga može zaključiti kako izgleda njen kutak za uživanje. Poznato je da pevačica često pravi slavlja u svojoj kući, pa je tako prošle godine za svoj rođendan organizovala gala žurku za svoje kolege. Ceca je tada na svom Instagramu objavila snimak iz svog doma.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Ražnatovićka u svojoj vili ima i bazen, a pevačica je jednom prilikom napravila set fotografija i pokazala i taj deo doma.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Pre nekoliko godina renovirala dom, a kako su tada mediji pisali, Ceca je uz pomoć arhitekte proširila bazen, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, kao i fitnes prostorom.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.