AKTUELNO

Veliki broj njenih pratilaca na društvenoj mreži smatra da je preterala!

Tamara Đurić je u poslednje vreme ćesto na meti kritika zbog izgleda. Obično je problem u tome što je loše obradila fotke u fotošopu, ali sada to nije slučaj.

Tamara je na Instagramu objavila video u kojem pokazuje kako izgleda u kupaćem kostimu, pa iako je htela da se pokvali preplanulim i zategnutim telom, mnogi su primetili da je starleta stvarno premršava.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

"Ma svaka tebi čast devojko, ali noge ti izgledaju kao bolesna baba iz Kenije", "Koji skelet, ne uvijaj se previše da ti se ne polome kukovi", "Ima noge kao stalak za infuziju", "Katastrofa, nekad si bila toliko lepa i zgodna, šta napravi sada od sebe", ređaju se komentari na društvenim mrežama.

Podsetimo, starleta je nedavno operisala nos u Turskoj, ali ta intervencija nije ispala dobro pa su mnogi njen izgled upoređivali sa Majklom Džeksonom. Zbog toga je pokušala da ispravi grešku lekara, a onda je pokazala kako izgleda njeno lice bez filtera.

Inače, Tamara je nedavno otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.

Autor: Pink.rs