AKTUELNO

Progovorila o svim aktuelnim temama.

Pevačice Ana Nikolić i Milica Pavlović nedavno su se žestoko sukobile zbog pesme "Provereno", a haos između njih ne jenjava. Sad se u celu priču uključila i članica muzičke grupe "Hurricane" Sanja Vučić, koja je prokomentarisala udarnu temu ovih dana u domaćim medijima.

Foto: Pink.rs/J. Matić

- Ko je pesmu platio, njegova je pesma. Stvari su kristalno jasne i čiste. Meni se to nije dešavalo nikad. Ne mogu da se stavim u Miličine cipele, razmišljala sam o tome. Nije prijatno, zeznuta je situacija - poručila je Sanja, a onda progovorila o započinjanju solo karijere:

Foto: TV Pink Printscreen, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

- Trenutno se ne bavim solo karijerom, funkcionišemo kao grupa, i dalje smo zajedno kao grupa. Ja svakako planiram da se bavim kasnije i autorskim radom, pišem i za druge i to mi je jako drago. Kao autor je potpuno nova energija, volim da provodim vreme u studiju, malo sam srećnija kao autor sada, nego kao izvođač - rekla je pevačica za Pink.rs, a onda progovorila o nastupu na koji su Uraganke otišle privatnim avionom.

Foto: J. Simonović

- Mi smo imale mini odmor, bile smo na Azurnoj obali i bilo nam je jako lepo. Ništa nismo kupile, sve je papreno skupo. Hvala domaćinu koji nam je to obezbedio. Imale smo dva nastupa istog dana, a da bismo stigla na oba, moralo je tako da se odvije sve. Ne bih pričala o ciframa, to što se pisalo, nema veze sa mozgom - otkrila je pevačica.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K. ; J. M. Đ.