AKTUELNO

Jovana Matijević, učesnica "Zadruge 4" i Magdalena Milinčić, učesnica "Zadruge 5", gostovale su u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji.

Bivše zadrugarke nisu mogle da zaobiđu odnos MC Aleks i Jovane Tomić Matore, koji je već mesecima unazad jedna od glavnih tema za crnim stolom. Takođe, prokoemntarisali su burnu raspravu voditeljke Sanje Stanković i njene bivše devojke, zajedno sa Bajićevom na "Zadrugovizija - Karaoke show"-u.

Šta mislite da li je MC Aleks osetila emociju? - pitala je voditeljka.
Ja mislim da je sve to čisto zavlačenje. Znam je vrlo dobro i znam koliko je tebe volela i kako je reagovala na tvoj ulazak. Devojke koriste to da se zalepe za nju. Meni je to svakako ružno, jer ne znaš da li će neka druga strana da oseti emociju - počela je Matijevićeva.

Foto: RED TV Printscreen

Ja sam se na početku baš družila, ali mislim da MC Aleks nju zavlači, jer je Matora u ljubavnom smislu, lako joj se podvući pod kožu - rekla je Magdalena.
Mislim da je to pominjanje tebe, samo to što si joj slaba tačka - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok sam ja komentarisala Matoru, ona je okretala očima. Mislila je da ću da je napadnem, spremala se, pa kad je videla da sam okrenula ploču i ona je. Da li mislite da je sve zbog Matore - pitala je voditeljka.
Jako mi je ružno da pomisli da pije sa tobom kafu...MC Aleks je stalno pričala da je strejt, pa se češkala sa Matorom. I dalje to govori - istakla je Milinčićeva.

Foto: RED TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga