AKTUELNO

Nisu joj na dnevnom redu!

Muzička zvezda Zorica Brunclik večeras se pojavila na promociji novog studijskog albuma mlađe koleginice Nadice Ademov, o kojoj ima samo reči hvale.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Došla sam da pružim podršku Nadici, ona je bila gost na mom prošlom koncertu u areni. Red je da vratim tu podršku, ona danas pravi promociju svog CD-a. Nadica je jedno talentovano, dobro biće. Želim joj mnogo slušanih pesama i da uspe u svemu što je njena najveća želja - istakla je Zorica.

Estradu danima unazad trese afera "Provereno" - rat pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić oko mega hita Pavlovićeve, koji Ana "potura" kao svoj i peva ga na nastupima u svojoj, izmenjenoj-demo verziji. Jedni su stali na Miličinu, dok drugi pak biraju Aninu stranu, a Zorici, koja sprema solistički koncert na Tašmajdanu 28. jula, nisu bitne ni jedna ni druga.

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

Pojma nemam! Zamislite da se bavim još nečim drugim, od afere oko mog koncerta?! Ali sve ću da nadoknadim! Ja imam mog druga, sešću posle koncerta sa njim i sve ćemo taksativno da pređemo, što smo propustili - u svom stilu odgovorila je Zorica za Pink.rs.

Autor: J.M.Đ., D. T.

#Ana Nikolić

#Milica Pavlović

#Zorica Brunclik