AKTUELNO

Otkrila istinu!

Jovana Jeremić ne krije da je spremna za novu ljubav nakon što je stavila tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem, pa je tako često povezuju sa muškarcima u čijem društvu voditeljka bude uhvaćena.

Tako je bilo i danas kada se Jovana pojavila na aerodromu u društvu nepoznatog muškarca, nakon čega su krenule priče da voditeljka ima novog dečka. Jovana Jeremić se sada oglasila i otkrila ko je zapravo muškarac u čijem društvu je danas bila:

Foto: Privatna arhiva

- Momak sa snimka na aerodromu mi je dobar drug, to je sve što imam da kažem - otkrila je Jovana Jeremić.

Podsetimo, Jovana je posle razvoda priznala da bi mnogi moćni muškarci želeli da budu sa njom.

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj je rekao: "Jovana Jeremić je simbol moći". Ako si sa Jovanom Jeremić ti si moćan muškarac. Muškaraci koji imaju para su sebe zadovoljili kroz novac, ali da bi se samopotvrdili kao muškarci, oni pored sebe moraju da imaju ne starletu, to se koristi kao wc papir i baci se za jednu noć, oni moraju da imaju inteligentnu, lepu, hladnokrvnu spolja, a vrelu iznutra ženu koja je ostvarena u svakom smislu. Muškarac će muškarcu oprostiti sve osim jednog, da ima bolju ženu od njega - rekla je jednom prilikom Jovana.

Autor: M.K.