AKTUELNO

Novopečena pevačica se ugledala na mladu Pinkovu zvezdu.

Čini se da je na domaćoj estradi ponestalo ideja kada su spotovi, i uopšte muzika, u pitanju. Stanija Dobrojević je nedavno objavila spot za duetsku pesmu sa Markom Vanilom, a ono što su mnogi primetili jeste da ovaj video neodoljivo podseća na spot Pinkove zvezde Katarine Gardijan.

Naime, Katarina Gardijan je pre desetak dana objavila spot za svoju prvu pesmu pod nazivom "Oprez", a Stanijini spot za pesmu "Na kraju balade" je svetlost dana ugledao juče. Zanimljivo je da ovaj Stanijin spot ima velike sličnosti sa Katarinim.

Foto: YouTube screenshot

Katarina je u svom spotu obučena u skupocenu bundu i deo spota se odigrava na belom kauču, a isti kadrovi se mogu videti i u Stanijinom spotu za pesmu "Na kraju balade".

Ceo spot novopečene pevačice jako podseća na ostvarenje mlade Pinkove zvezde, a da li je Stanija bila inspirisana ovim videom, ili je za to bio zadužen njen tim, još uvek nije poznato.

Katarinu Gardijan je domaća javnost upoznala u prošloj sezoni "Pinkovih zvezda" gde je svojim glasom, ali i stasom oduševljavala članove stručnog žirija i stigla do polufinala.

J. V.

#Katarina Gardijan

#Stanija Dobrojević

#spot

'