AKTUELNO

Razvezali jezike!

Najgledanije rijaliti šou program na Balkanu "Zadruga" nastavlja da obara sve rekorde gledanosti. Sinoć je na velelepnom imanju organizovano još jednom "Izbacivanje", a Bela kuća je postala praznija za jednog ukućanina.

Foto: Pink.rs

Na samom startu, dobro veče milionskom auditorijumu je poželela voditeljka Dušica Jakovljević koja je u svom studiju ugostila bivšu zadrugarku i pevačicu Sandru Čaprić koja je nakon izlaska iz rijalitija doživala potpunu transformaciju i sada rado odgovara na sve aktuelne teme. Ona je progovorila o svom druženju sa Franom Pujasom, ali i ratu koji vodi sa Markom Janjuševićem Janjušem kao i Majom Marinković.

Sandra Čaprić je iznela teške optužbe na račun Marinkovićeve ali i Olge Margetić, takođe je iznela i preteće poruke od strane ovih bivših zadrugarki.

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je bio na velelepnom imanju i sa zadrugarima pričao na sve aktuelne teme, a prvi na redu je bio Dejan Dragojević. On je sumirao svoje utiske sa rođendana, i priznao da želi da urami sliku sa Filipom Carem. Takođe je prognozirao odnos bivše žene Dalile Dragojević i Filipa, ubeđen da će se miriti i svađati do kraja rijalitija, a onda je Sandri Rešić dao ocenu 4 od 10 za prijateljstvo.

Sandra Čaprić je javno raskrinkala bivšeg zadrugara Marka Janjuševića Janjuša i priznala da joj je na nos izašlo prijateljstvo sa njim.

Tokom ove burne noći, Maja Marinković se odmah oglasila za Pink.rs i žestoko udarila na pevačicu ovim oštrim rečima:

Što se tiče ove bolesnice, psihopate, opterećene sa mnom, mojim likom i delom, što se da primetiti, sve ovo radi iz nemoći, jer je odbijena. Meni je žao, ali ja nisam kriva što Janjuš neće da bude sa njom, njihov odnos mene ne zanima, ali ne znam zašto mene meša u celu tu priču. Za ove laži koje iznosi ce biti tužena! Devojka je očigledno psihički poremećena. Želi reklamu preko mog imena, sve vam govori o tome što je mene pozvala na njen rođendan, na koji naravno nisam otišla, niti imam šta da tražim tamo sa takvim profilom ličnosti - govorila je Maja.
Muka mi je više od ove priče, jadna je, da dalje ne može. Ja znam da Jaško boli, ali isto tako ja nisam kriva što sam ja kao što je već rekao INSTITUCIJA za ovu seljančuru iz ruralnih sredina. Dalje se ne bih bavila ovom temom, vidimo se na sudu za ovakve lažne dezinformacije koje je iznela. Toliko o tome... Vidi se po njenim pokretima i gestikulacijama da ne može da poveže jednu rečenicu, da je vidno drogirana i otečena od alkohola. Strašno za jednu mladu devojku. Ne znam šta bih dalje rekla na to - izjavila je Maja Marinković.

Foto: Instagram Printscreen

Sandri nije bilo dobro zbog Majine izjave, odmah je pobesnela, pa je uživo u programu odmah odreagovala i obratila joj se na najsuroviji način, a onda je odlučila da izrešeta i ostale zadrugare, pa udarila na Deniz Dejm.

Dalila Dragojević je bila naredna sagovornica Darka Tanasijevića, ona je ogolila dušu o svojoj vezi sa Carem, ali se i obratila Osmanu Kariću rečima da joj nije jasno zašto je Dejanu poslao tortu na kojoj je bilo i njeno ime. Zadrugarka je za kraj intervjua rekla da i dalje misli da je Dragojevićima trn u oku.

Jovana Tomić Matora je bila sledeća sagovornica voditelja, ona je bez ikakvog ustručavanja progovorila o svim aktuelnostima, a najpre se osvrnula na "Zadrugoviziju" i prokomentarisala odnos sa MC Aleks, pa se obratila i njenom bratu koji je protiv njihove veze, a onda se osvrnula i na svoju bivšu devojku koja je bila u žiriju Sanju Stanković.

MC Aleks je progovorila na istu temu kao i Matora, te je otvoreno govorila o njihovom odnosu koji je bio jako turbulentan. Ona je takođe priznala i da li je ikada lagala svoju bivšu devojku Matoru.

Kao i uvek oštar na jeziku, Stefan Karić se osvrnuo na svoje prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpašićem, ali i svoj odnos sa Marijanom Zonjić, te na samom kraju prokomentarisao i ljubavni odnos MC Aleks i Jovane Tomić Matore.

Anđelo Ranković je sinoć ponovo progovorio na temu odnosa sa Sandrom Rešić i priznao da će poraditi na tom odnosu. Maneken je progovorio i o sukobu sa Sanjom Grujić koji je bio više nego žestok i priznao da se kaje zbog izgovorenih reči.

Filip Car i Dia Kostić su se sinoć našli u duelu u kom je Dia pobedila u igrici, ali je konačnom odlukom gledalaca ona i napustila "Zadrugu". Dia je kod Dušica u studiju progovila o aktuelnostima u Beloj kući i vezi sa Saletom Luksom, a koga će ona postaviti za novog vođu, ostaje nam da saznamo jako brzo.

Nakon što je Dia napustila Belu kuću, zadrugari su počeli da igraju "Igru istine" u kojoj su Matora i Car udružili svoje snage i žestoko udarili na Irmu Sejranić. Tokom večeri se Car sukobio i sa Dalilom jer ga je optužila da je gledao u Sanju, što je on objasnio na Igri istine.

Autor: N.V.