AKTUELNO

Morala da se oglasi!

U subotu veče, na velelepnom imanju u Šimanovcima se odvila "Zadrugovizija - Karaoke show". Tom prilikom, stručni žiri je činio: Sanja Stanković, Milica Kemez, Filip Đukić, Zorica Marković i Nenad Aleksić Ša.

Foto: Pink.rs

Kako je na red došla Sandra Rešić da nastupa, tim povodom je usledilo komentarisanje stručnog žirija, nastupa ove pevačice. Sanja nije štedela reči, te je pozdravila od strane bivše zadrugarke, Ermine Pašović, pa joj je poručila:

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da ne bi trebalo da komentarišem pevanje, to si uvek znala da izvučeš iz svake Zadrugovizije. Razmišljala sam da li da pričam sa tobom ili ne, ali ne želim da pljujem po osoba sa kojima sam jela iz istog tanjira. Pevanje je za 12, a prijateljstvo 0 - rekla je Sanja.

Bivša zadrugarka Ermina, nije mogla da ostane imuna na ove reči Stankovićeve, te se oglasila na svom Instagram profilu, sledećim rečima:

Foto: Pink.rs/M. Popović

- Da razjasnimo, ja nikad Sanji nisam rekla koga da pozdravi i ja sa Sanjom nemam kontakt! Ali, podržavam svaku reč koju je rekla za Rešićku! Prijatelj je za nulu - napisala je Pašovićeva.

Foto: Instagram.com/@ermi.bolan

Autor: N.Ž.