AKTUELNO

Veliki dan za njihovu porodicu!

Košarkašica Ana Dabović udala se danas, 19. juna, za svog izabranika, vaterpolistu Iliju Musturu u Herceg Novom, a veliku pažnju na slavlju privukao je njen brat Milan Dabović.

Slavlju je, što se može videti na snimcima i slikama na društveni mrežama, prisustvovao brat sestara Dabović koji je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Dok su se svi pripremali za venčanje, a mlada je još uvek bila u procesu sređivanja i u bademantilu, Milica ju je snimala u zagrljaju brata, dok su pevali.

Milan je jedan od najveselijih gostiju na slavlju i veoma je srećan zbog venčanja svoje sestre. On je pozirao i sa sestrom Milicom ne skidajući osmeh s lica.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Mnogi su primetili da se Milan promenio i da izgleda drugačije, ali ima isti prepoznatljivi osmeh i svetle oči, a Milica je ranije istakla da je njenu porodicu zbližilo hapšenje brata.

- Ubaciću i to u knjigu i pisaću o tome da mi ne možemo da pobegnemo od toga. Držimo se zajedno i to nas je još više zbližilo. Jako sam srećna zato što nas je zbližilo, ali ne i zbog toga što se desilo - rekla je Milica jednom prilikom.

Podsetimo, Milan je uhapšen 16. septembra 2016. na Brankovom mostu u Beogradu, kada je policija kod njega pronašla oko dva kilograma kokaina. Osuđen je na 6 godina zatvora, odakle je izašao ranije, u oktobru prošle godine.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

Autor: M.M.