AKTUELNO

Šok!

Nikad turbulentnija sezona najbledanijeg rijalitija na ovim prostorima ulazi u finalnu fazu svog emitovanja, a zadrugarske priče nikada nisu bile uzbudljivije i napetije.

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u ''Premijera - Vikend specijalu'' i tom prilikom komentarisala sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'' o kojima javnost bruji.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku osvrnula se na odnos Anđela Rankovića i Sandre Rešić.

To se donekle da priemtiti ko pažljivije gleda Zadrugu i sluša šta pričaju. Doduše oni su se i prošle godine muvali, pa se Sandra sklonila od njega ''zbog Nataše''. Mislimnda unutra neće doći do toga jer je već kraj Zadruge, ali napolju sam sigurna da će doći do nekog odnosa, ne veze, ali odnosa da - priča Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da je sinoć gostovala u žiriju Zadrugovizije, Sanja je imala suočavanje sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom i bivšom cimerkom MC Aleks.

Matora ume da manipuliše i te kako, ali da je izmanipulisala da se ona zaljubi u nju, ne. Ne mogu ja tebe da izmanipulišem ako se ja tebi ne dopadam. Aleks je osetila nešto prema Matoroj samo nije imala hrabrosti da prizna te stvari, što ja i razumem. Nemaju svi hrabrosti da se autuju i priznaju da vole isti pol. Mislim da ona hoće da se opere od čitave priče zbog svojih roditelja, što opet opravdavam. Jedino što zameram Matoroj, jeste što je sve to znala, a potencirala je da to pruzna na neki način, ne direktno nego je bockala sa strane, to je radila i sa mnom - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.