AKTUELNO

Otvorial dušu!

U najnovijem izdanju ''Premijera - Vikend specijala'' u velikoj životnoj ispoivesti sa Nemanjom Vujičićem pred milionskim auditorijumom televizije Pink dušu je otvorila legendarna pevačica narodne muzike, Zorica Brunclik.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se na period pandemije koronavirusa, pa otkrila da se u tom periodu najbolje odmorila sa suprugom, ali i da joj je teško palo što nema zagrljaja.

Nas dvoje smo zidali, pravili, ali nismo uživali u tome. Onda se desila korona... Nas dvoje smo bili dve godine ovde. Nije bilo zagrljaja sa decom tokom korone, a meni je zagrljaj sve. Jedva sam čekala da se to završi. Mi imamo četvoro dece, oni imaju svoje bračne drugove, imaju decu, svi nas poljube kad dođu i pođu. To je momenat da se podsetimo samo kako je to lepo, da mene taj zagrljaj drži do sledećeg viđenja. Nas dvoje smo bili dovoljni sebi za tih godinu i po dana. Ustanemo, skuvamo kafu, ptice pevaju, gledamo... Napravimo doručak, on čita novine, pogledamo nešto zajedno, ležimo, pričamo, zapričamo se - kaže Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo situaciju kod Amidžića, zapričali smo se i promašili Šimanovce, otišli u Rumu. Mi uvek imamo temu. Kaže on meni, koga zanima tvoj CD, treba da napravimo neki skandal, da se kao razvedemo... (smeh) Nikada nam nije bilo teško da smo hteli da se razvedemo, nikada. Sporečkamo se, oko karata, kockica, Miroljub voli da vara, da zabušava. Ruka na srce, ja sam veći namćor, uglavnom se ja naljutim. Jednom sam ga iznervirala, igram igrice na tabletu... I on kaže meni ''E slušaj, sad sam se ja naljutio i sad ja idem'' i ja kažem ''Dobro''. Vraća se sa fiksnim telefonom, stavlja ga pored mene i kaže ''Pa ako ti bude nešto trebalo da me zoveš''. Ali za sve mi se osveti u studiju, perfekcionista je - kaže Zorica.
Pisala sam pisma u mladisti, bila sam zaljubljena u jednog dečaka, pisala mu pisma, i mama uvek izvuče sadržinu, a njemu stignu prazna pisma. Mama mi je to priznala tek 15 godina kasnije kada ga se više nisam ni sećala - otkriva Brunclikova kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam 3 godine pevala u kafani. Ne znam da li kafana nauči čoveka, to je bilo davno... Sećam se tog perioda sa velikim zadovoljstvom. Promenila sam samo 5 kafana, svugde sam bila po 6 meseci - priča pevačica.
Ruku na srce, kad si roditelj onda imaš odgovornost do kraja. Stalno si u dilemi da ne pogrešim, da ako popustim suviše možda će biti problem, i ako zategnem može da bude problem. Naša deca su etiketirana, nas iz javnog života. A kad si baka i deka, baš te briga, nek ih roditelji vaspitavaju, a mi ćemo da ih mazimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevaću koliko me grlo služi, a kada oni meni budu pevali ''Divan dan'', to će zaista da bude za plakanje. Ako se ne zarozam kad svi krenu da pevaju... Zlata kaže ne zna kako da me nanšminka, jer ću sva da se umažem od plakanja - zaključila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.