AKTUELNO

Dotakao se svih gorućih tema!

Ovog nedeljnog popodneva u program ''Premijera - Vikend specijla'' reporter Nemanja Vujičić uključio se sa kontroverznim bvšim zadrigarom Franom Pujasom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši zadrugar je na samom početku razgovora otkrio sve o hapšenju i boravku u zatvoru.

Istina je, prvi put sam bio lišen slobode dva i po meseca, drugi put mesec dana. Odmarao sam, čitao knjige. Nisam zbog nedozvoljenih supstanci bio u zatvoru. Imao sam jednu optužnicu za razbojništvo. Bio sam lažno optužen, ne bih pričao o tome sada - priča Fran.

Potom se osvrnuo na ljubavnu romansu sa Elenom Kitić.

Desilo se, ne volim previše pričati o tom odnosu. Nisam upoznao Mileta Kitića, bio sam kod njih kući, ali nisam ga upoznao. To su gluposti, Elena i ja smo se družili prošlo leto kada sam izašao i evo sad u drugom mesecu kada sam izašao, poslednji put smo se čuli u februaru. Nisam je pozvao nakon rijalitija. Kruže razne priče, čuo sam svašta, to me ne zanima. Nikakav Vojaž - kaže Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskoristio je priliku da oplete po Sandri Čaprić koja je javno istupila sa raznim pričama na nejgov račun.

Ja ne znam kako nekog nije sramota... Ona daje izjavu kako je imala odnos sa nekim, roditelji joj to gledaju. Pa bolje da nemam medijskog prostora, nego da imam takav. Šta ljudi rade zbog malo medijskog prostora. Ta cura je toliko gluposti napričala, da sam ja u šoku. Sve laže zarad medijskog prostora, da promoviše svoj album valjda, mene sramota - kaže Fran.
Sa Ša se nisam video poslednjih par dana, nisam siguran da li je istina da je ponovo sa Tarom - dodaje Pujas.

Foto: Pink.rs, INSTAGRAM.COM/ELENAKITIC

Za kraj se dotakao intrigantne porodice Osmakčić koja je lažirala smrt Markovog oca Franja Osmakčića kako bi ga izvukla iz rijalitija.

Užas, katastrofa, koliko moraš biit luda da praviš lažnu osmrtnicu svoju. S obzirom na njegovo ponašanje, moglo se zaključiti da je iz takve porodice - priča Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.