AKTUELNO

Evo i u kakom su odnosu!

Folk pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, otkrio je da je u kontaktu sa vanbračnom ćerkom Marijom koja živi u Italiji.

Foto: Facebook.com/Miki Mecava

- Moja deca Ognjen i Aleksandra se redovno čuju sa sestrom Marijom. Drago mi je da su mi deca u kontaktu. Ranije mi je bilo teško da pričam o tome u kakvom sam odnosu sa ćerkom koja živi u Italiji. Nisam hteo da je provlačim po medijima. Obećao sam njenoj majci da, kad Marija poraste, ako ne nađe prva mene, ja ću nju. Da popričamo kako je došlo do toga da se udaljimo - rekao je pevač i dodao:

Foto: Facebook.com/Marija Marinkovic

- Njena majka je jednom ušla u rijaliti, gde me je blatila. Imam utisak da joj je krivo što sam u kontaktu sa ćerkom. Svi i treba da budemo u dobrim odnosima. Ta moja bivša mnogo laže i koristi svaku priliku da me blati. Rekao sam tada ćerki dane postoji novac za koji bih ušao u rijaliti da se svadam sa bivšom i da to radim detetu. To bi bilo interesantno za narod, ali te pare bi onda bile prljave. Nisam hteo da uđem ni za milion evra. Ćerka me ne opterećuje oko kontakta, čujemo se kad stignemo i možemo. Niko ne vrši bilo kakvu silu i tako će da ostane - zaključuje pevač.

Autor: M.K.