AKTUELNO

Kao i svake nedelje, pred vama je jedna od vaših omiljenih rublika "Viraliti".

Filip Car je poznat po svojim hit izjavama, te nije čudno da se baš on nađe u rublici "Viraliti", iako se nije proslavi svojim učešćem u rijalitiju, on je i dalje miljenik publike kada je reč o smešnim izjavama. Pogledajte video koji je izazvao veliku pažnju kada je njegov sarkazan u pitanju.

Video: Instagram.com

Hit izjave Mikija Đuričića se prepričavaju iz dana u dan, a ovog puta video koji se izdvojio kao viralan na društvenim mrežama, jer trenutak kada zadrugar nabraja ko je sa kim bio u vezi tokom pet sezona brutalnog rijalitija "Zadruga", pored pregleda koji su se nizali na ovom videu, ni komentari fanove pomenutog rijalitija nisu izostali.

Video: Instagram.com

Legendarna scene iz prve sezone "Zadruge" je pad Bore Santane u spavaćoj sobi Bele kuće koji se i danas, nakon pet godina, prepričava. Ovog puta, Filip Car se našao u sličnoj poziciji, te je tokom spavanju u izolaciji završio na podu, a njegovi fanovi su spojili ovaj video sa tonom Bore Santane i napravili snimak koji je pokorio internet.

Video: Instagram.com

Irma Sejranić je publici zapala za oko svojim izjavama ali i grimasama koje pravi. TikTok korisnici danima u nazad prenose snimak na kom ona pravi hleb ali u pauzama i spava, što je Filipa Cara razljutilo te joj je na sarkastičan način uputio brutalne reči i izazvao smeh kod naroda.

Video: Instagram.com

Aleksandra Nikolić je u prodavnici kupovala hranu za sebe i svog dečka Dejana Dragojevića, ali se baš i nije najbolje snašla u čitanju spiska, pa je od zadrugara tražila pomoć. Njeno spontano ponašanje publika je zavolela od samog pojavljivanja na javnoj sceni, a ulaskom u vezu sa Dejanom ona je dobila dodatne fanove koji iz nedelje u nedelju prave smešne snimke na njen račun koji postaju viralni.

Video: Instagram.com

Peta sezona brutalnog rijalitija "Zadruga" iz dana u dan ruši sve rekorde gledanosti, a kako se bliži kraj zadrugari su sve više i više ushićeniji, samim tim svakodnevno prave slandale koji fanovi ovog šou programa rado prenose na socijalne platforme.

Autor: N.V.