AKTUELNO

Haos u Šimanovcima!

U toku je spektakularna "Zadrugovizija - Karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a nakon nastupa MC Aleks uz numeru Stoje "Bela ciganka", na redu je bio stručni žiri da da svoj sud o nastupu.

Voditeljka Dušica Jakovljević, dala je reč Sanji Stanković.

Mislim da sam se ja jedina nasmejala tvom fristajlu. E, ovako. Nije bilo potrebe da okrećem očima kad sam pričala, nisam ništa loše rekla o tebi. Da li i dalje radi onaj restoran gde si me zvala - počela je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost ne - rekla je MC Aleks.
Što se tiče vas i mene, ja tebe razumem, u potpunosti. Znam kako je bilo meni i ne može svako da se javno autuje. Po meni je malo pre izgledalo kao da si izljubomorisala dok smo pričale nas dve. U mnogim tvojim stavovima se slažem, ali se ne slažem u jednoj stvari. Ne mislim da te je izmanipulisala da se zaljubiš u nju, već da je ona izgubila kompas, a mislim da te je baš tako izgubila. Nije trebala da skače na tako neke stvari, nego da drži jezik za zubima. Zna šta je proživela prošle godine sa mnom i sa Anđelom, nisi možda to trebala. Da, podržavam te, treba da razmišljaš o porodici, a to je veliko breme - govorila je Sanja.
Ono što mogu da zaključim, jeste da Jovana tebe još uvek voli i da pokušava da u svakoj sledećoj nađe tebe. Ako bi mogle da se nađemo i čujemo posle rijalitija, da popričamo o nekom tvom iskustvu - počela je MC Aleks, ali je prekinula svađa Matore i Irme:

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam bila sa tobom u karantinu, ne znači da treba da mi se kačiš ovde - skočila je Matora na Irmu.
E, ajde leči se - odbrusila je Irma.
Ne znam koliko me je Sanja čula, ali svakako hvala na lepim rečima i razumevanju. Mislim da si ti neko ko je merodvan i ukoliko budeš htela, da napolju popijemo kafu i popričamo - rekla je MC Aleks.
Šta imate vas dve da pričate o meni? Izašla si iz mog života, koga boli ku**c - drala se Matora.
Nikad bolje Sanja nisi izgledala, a mi se svakako čujemo po izlasku - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

E pošto si bezobrazna...Tamara mi je rekla da idem kod tebe u sobu i da te je**m, demantujem da smo bile zajedno...Što se tiče Sanje Stanković i MC Aleks, dve drugarice, možete da se družite, radite šta hoćete. Ti znaš kakva sam ja, da sam paljevina i da ću da odreagujem ovako. Ne znam šta pokušavaš da uradiš u ovim trenucima, što se mene tiče, moežte da budete zajedno. Ne može niko da zameni moju vezu sa tobom, jer smo živele, disale, ali moj osećaj prema ovoj devojci, ne može da se poredi sa onim na početku sa Sanjom. Ako ovoj devojci nije dovoljno to što sam stala ispred svoje bivše devojke, koju sam najviše volela, ne znam onda - objašnjavala je Matora.
Rekla sam da ne smatram da si je izmanipulisala, ali da si manipulisala sitaucijom u rijalitiju - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš ti da je normalno da MC Aleks, da vas dve idete na piće i da se vidite - pitala je Matora.

Matora je u toku postavljanja pitanja Sanji, doživela pomračenje, jer je Irma Sejranić dobacivala, te je tom prilikom ušla u sukob sa njom.

Je l' ti misliš da je normalno da se družiš sa Anđelom - uzvratila je Sanja.
E nemoj da me čikaš, i ti si radila napolju sve i svašta. Nemoj da mi prodajete priču da ste me volele, jer me ne biste dovodile u ovo stanje...Ovo meni nije normalno - urlala je Matora.
Ti si prebacila priču na to da vi idete na ručkove - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš se javiti ako te Aleks bude pozvala na piće
Što se mene tiče, možemo da odemo na piće i porazgovaramo na temu emisije u kojoj će biti gost - rekla je Sanja.
Meni je ponižavajuće da devojka sa kojom s am ja bila devet meseci u odnosu, da dobacuje, pa da kaže mojoj bivšoj devojci, da će da popiju kafu kad izađu - urlala je Matora.
Idemo rijaliti - ponavljala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Smrdljušo jedna...Nemoj da vam je**m ja mamu ku**inu u pi**u - odbrusio je Stefan.
e

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga