AKTUELNO

Sprema se šou!

"Zadrugovizija - Karaoke Show" na velelepnom imanju u Šimanovcima samo što nije počeo, a nakon što je Dušica Jakovljević predstavila gledaocima stručni žiri, voditeljka Ivana Šopić nalazila se sa zadrugarima na imanju. Ona je tom prilikom porazgovarala sa stanarima.

Kako si Matora - pitala je Ivana.
Nenad, Kemez, Zorka, Filip i Sanja. Super. Pozdrav za sve, žiri sve - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalan žiri, drago mi je da ih vidim sve i da vidim da je Nele nasmejan. Jesam, prepoznao sam. Šta i? (smeh). Rekao sam pozdrav za sve. Koju poruku poslati? Kome (smeh) - rekao je Anđelo.
Kada si ugledao Zoricu Marković, čega si se prvo setzio - pitala je Ivana.
Setio sam se one naše jurnjave po dvorištu, mnogih raspravica i svađa. Drago mi je da vidim Đukića, Ša. Drago mi je da vidim sve njih, sve su to dobri likovi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš jednu bivšu decojku i jednu sa kojom - rekla je voditeljka.
Pa da (smeh). Fališ nam Ša, pozdravljam celi žiri. Nisam baš oduševljen jer je pevanje - rekao je Car, pa je Ivana prešla da razgovara sa Dalilom:
Nisam uzbuđena. Lepo mi je što nam je ovakav ambijent. Jedino Sanju nisam videla dugo, a što se tiče Ša, veliki pozdrav. Zorice, ne sećam se kraja (smeh) - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta očekuješ od večeras - pitala je Ivana.
Pa, imam veliku tremu. Što se tiče žirija, pozdrav za sve, a što se tiče kritika, naravno da ih očekujem, pripremila sam se...Očekujem negativnu kritiku, ali okej, ljudi imaju pravo, ja se ne ljutim. Ne sekiram se, bitno je da se dobro provodimo - rekla je MC Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga