AKTUELNO

Sinoć se nisu birale reči za crnim stolom, još jedna burna noć je za nama!

Milionski auditorijum je sinoć pomno pratio suočavanje najkontroverznijeg rijaliti para na Balkanu, Dalile Dragojević i Filipa Cara, sa zadrugarima. Emisija "Nominacije" je još jednom isterala sve na čistac i dokazala da su neka do prijateljstava lažna, kao i to da mnogo zadrugari i posle devet meseci boravka pred kamerama nemaju hrabrosti da svojim rivalima kažu u lice ono što zapravo misle.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Voditelj Milan Milošević je sa osmehom zadrugarima poželeo dobro veče i na samom početku reč dao Dejanu Dragojeviću koji je na specifičan način poslao svoju bivšu ženu Dalilu u izolaciju. Naime, on je mimikon pokazao na nju, ne želeći da je komentariše.

Ovo što su svi čekali je upravo komentar Mensura Ajdarpašića koji je veče pre imao žustru raspravu sa Dalilom kao i žestok okršaj sa Carem, on je svojom nominacijom iznenadio sve poslavši Dragojevićku u izolaciju. Mnogi zadrugari su to prokomentarisali kao kukavički potez mislivši da ne sme da se suprostavi Filipu i da je zbog toga "išao linijom manjeg otpora".

S obzirom da je ovaj ljubavni par jako često nominovan i da su zadrugari imali priliku više puta da kažu svoje mišljenje, oni su tokom sinoćne emisije bili jako kratki. Stefan Karić je u jednom od prethodnih emisija "Nominacije" javno obećao da će Dalilu uvek poslati u izolaciju kada se nađe na toj poziciji, ali sinoć je odlučio da pogazi svoju reč i u izolaciju pošalje Filipa Cara što je iznenadilo sve ukućane.

Ana Jovanović nije želela puno da ih komentariše, te se samo osvrnula na okršaje sa Dalilom i nju poslala u izolaciju, što je bilo dovoljno da je pecne - na šta Dragojevićka nije ostala imuna, te je odmah počela da dobacuje Caru kako zbog njega i njegovih vrelih akcija ima posla sa "takvim" zadrugarkama na šta je on skočio kao oparen.

Filipova bivša devojka, Mina Vrbaški, iskoristila je sinoćnu emisiju da se dodvori svom sadašnjen dečku Mateji Matijeviću na način da ne spominje Filipovo ime, a da ga pošalje u izolaciju. Ona se samo osvrnula na njihov okršaj sa "podele budžeta".

Sale Luks je takođe iskoristio sinoćnu emisiju, ali na neki drugi način. On je odlučio da Dalili saspe sve u lice i konačno okonča njihovo prijateljstvo. Dok se Mateja Matijević osvrnuo na sukob sa Carem i poslao njega u izolaciju.

Nakon što je voditelj Milan Milošević saoštio zadrugarima da je Filip Car prvi nominovani zadrugar, došlo je vreme da saznaju ko je ove nedelje imao najmanju podršku gledalaca, a to je bila Dia Kostić.

Aleksandra Nikolić pripremila je Dejanu Dragojeviću iznenađenje povodom njegovom rođendana, pa ga obradovala pred svim zadrugarima tokom emisije "Nominacije". Nikolićeva je juče pripremila tortu uz pomoć Mikija Đuričića, koju je iznela tačno u ponoć. Dejan nije mogao da sakrije oduševljenje kad je ugledao Aleks, a onda su počeli da mu prilaze i ostali zadrugari, kako bi mu čestitali.

Nakon završenih nominacija, počela je Igra istine, a prvo pitanje je bilo za Aleksandru Nikolić koja je priznala da je u strahu od današnje rođendana Dejana Dragojevića i čestitki njegove porodice, te se još jednom osvrnula na to da porodica treba da bude na prvom mestu.

Naredno pitanje je bilo za Jovanu Tomić Matoru da prokomentariše kako se osećala kada je voditelj podignuo MC Aleks i naveo je kao jednu od zadrugarki koje su uzgriožene za izbacivanje.

Nije mi krivo što su je podigli, krivo mi je što neko koga sma toliko zavolela i za koga sam se toliko borila.... Ona mi je rekla kad je vidim, da pređem na drugu stranu ulice. Sinoć se desilo situacija gde sam se borila nešto da objasnim, a neko gurne prste u uši i neće da me sluša - odgovorila je Matora.

Pitanje koje je izazvalo veliku pažnju kod zadrugara je svakako pitanje koje je postavljeno Milani Šarac Mimi da navede imena porodice svog dečka Nikole Grujića Gruje, na šta ona nije znala odgovor zbog čega su je cimeri još jednom isprozivali.

Aktuelna tema poslednjih par dana je odnos Anđela Rankovića i Sandre Rešić. Maneken je sinoć na pitanje Dejana Dragojevića da li će stupiti u vezu sa pevačicom i kakve su mu trenutne emocije prema njoj rekao da želi nju pored sebe ali da sada nije ni vreme ni mesto za početak ljubavne romanse.

Takođe, tema koja drma Belu kuću u poslednje vreme, a o kojoj su svi pričali šaputom jedni sa drugima je odnos Stefana Karića i Marijane Zonjić. Zadrugar je odlučio da stavi tačku na spekulacije i otvoreno pita svoj cimere šta su mu pričali iza leđa, na šta su oni rekli da je došlo do zabune i da su mislili na Mateju Matijevića.

Autor: N.V.