AKTUELNO

Ogrešio se o Marijanu! Palo i javno izvinjenje!

Krajem maja odjeknula je vest da su Stefan Karić i Marijana Zonjić nakon spektakularne proslave rođendana Velikog šefa završili sami u ekonomskom dvorištu, nakon čega su pojedini fanovi napravili teoriju zavere da je između njih došlo do intimnog odnosa, a sve zbog toga što je pevačica nakon izlaska iz dvorišta tražila vlažne maramice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

Danas je otrkiveno da su Stefan i Marijana u ekonomskom dvorištu, zajedno sa Nevenom Savić hranili guske, odnosno sipali im vodu. Detaljan snimak događaja možete pogledati u linku OVDE!

Sada se nakon otkrivene istine za Pink.rs oglasio Stefanov otac Osman Karić koji je prokomentarisao čitavu situaciju, ali i priznao da je imao nekoliko pogrešnih poteza, te se javno izvinio Marijani Zonjić.

Marijanu Zonjić poznajem lično, upoznali smo se na rođendanu Aleksandre Subotić pre par godina... Iskreno nemam loše mišljenje o toj devojci. Pre neki dan objavio sam prepisku sa njom, gde podržava Stefana u trećoj sezoni, gde kaže da joj je krivo što više vremena nije provodila sa njim. Pod pritiskom svega što se događalo poslednjih dana u vezi Stefana i nje pomislio sam da igra igru čisto da produži boravak u kući i dođe do finala. Moram priznati da sam se prevario i izneo te prepiske ishitreno u besu. Izvinjavam se ovim putem Marijani. To je bila još jedna u nizu mojih grešaka, šta će reći da i najbolji greše - počinje Karić.

Foto: Pink.rs

Što se tiče Stefana, pre ulaska u rijaliti mi je čvrsto rekao da mu se ne može desiti bilo kakva vrsta prevare, pogotovu što se jako zaljubio i zavoleo Misicu Jovanu Ljubisavljević. Stefan je dečko od reči i kad je drugarstvo i kada je ljubavna veza u pitanju. Kažem ljubavna, pošto mu se desila iskrena ljubav evo po drugi put. Ljubav prema preminuloj Misici Dijani i drugi put Misici Jovani, ovih ostalih stotinak između su bile samo farsa - dodaje Osman.

Foto: Privatna arhiva, Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić, Ustupljene fotografije

Što se tiče hejtera mislim da ih Stefan ne bi imao u tolikom broju da im se ja nisam zamerao u prošlim sezonama, jer sam bio "državni" neprijatelj br. 1 kada je u pitanju Kija, kasnije Luna i kao šlag na tortu Iva. Hejteri mrze mene, a svete se preko Stefana. Ja im ovim putem poručujem "Ko nas Kariće kleo na ku*ac nam seo, banku plati pa nek se klati!'' - zaključio je Osman Karić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M./N.V.