AKTUELNO

Pevačica Tina Ivanović 26 godina uživa u skladnom braku sa Zvezdanom Anđićem, a sad je otkrila detalje njihovog odnosa.

Pevačica je nedavno snimila pesmu "Šefe, šefe" čiji je glavni akter u spotu upravo njen suprug Zvezdan, a kako Tina kaže, on je bio idejni tvorac.

To je bila moja ideja jer je on kupio pesmu i rekao da moram da je snimim. Ja sam mu onda rekla da mora da glumi u spotu, da ne kažu ljudi da pevam nekome drugome, ja pevam svom suprugu. On je moj šef, ja sam njegova šefica - rekla je Tina, a potom i dodala da se Zvezdan odlično snašao na setu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenadio je čitavu ekipu jer se postavio kao pravi glumac i maneken. Nije želeo da se snima i slika jer smatra a nije fotogeničan, a ispao je odlično. Nas dvoje smo dugo zajedno i sve sami realizujemo i obezbeđujemo - rekla je Tina.

Za supruga kaže da je veliki džentlmen i gospodin, a potom otkrila kako je Zvezdan iznenadio jednom prilikom.

On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on uradio su me oduševile. Pošto je on mnogo vredan čovek, voli da kosi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i šta da vidim. Preko cele poljane srce i slovo T - ispričala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. B.

#Tina Ivanović

#Zvezdan Anđić