AKTUELNO

One su uspele da svojom lepotom skrenu pažnju publici čak i sa teniskog meča.

Od samog početka njihovog pojavljivanja na svetskim teniskim turnirima, naši sportisti uvek su bili u pratnji lepih žena.

Suprugu Novaka Đokovića zna ceo svet. Jelena Đoković pratila je našeg najboljeg tenisera na skoro svim turnirima od samog početka njegovog teniskog uspeha, a u publici je često bila zapažena. Mnogi svetski modni kreatori i kritičari često su hvalili Jeleninu lepotu i stil. Novak i ona u braku su od 2014. godine i imaju sina Stefana.

Janko Tipsarević oženio se 2008. godine Biljanom Tipsarević. Njegova supruga je modna kreatorka, a o njenim odevnim komadima priča ceo svet. Teniser sa atraktivnom plavušom ima ćerku Emili koja ima dve godine.

Aleksandra Đorđević još uvek nije sklopila brak sa Viktorom Troickim, ali svadbeno veselje očekuje se ovog vikenda. Manekenka je u drugom stanju i na proleće će Viktor i ona postati roditelji. Aleksandra je, kao i ostale dame naših tenisera, privlačila pažnju svih prisutnih na teniskim mečevima svog izabranika.

Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina imaju ''najduži bračni staž'', kada su u pitanju brakovi naših tenisera. Svoju emotivnu vezu krunisali su 2008. godine, a samo godinu dana kasnije, Mina je na svet donela blizance Leona i Lunu.

Ilija Bozoljac oženio je Andrijanu Basarić 2011. godine. Njegova supruga je manekenka, a o njenoj lepoti pričalo se na mnogim teniskim turnirima. Bila je u kadru dok sedi u loži i gleda meč svog supruga. Andrijana i Ilija imaju ćerku Lolu.

Autor: B. Radonić

#Aleksandra Đorđević

#Andrijana Bozoljac

#Biljana Tipsarević

#Jelena Đoković

#Mina Zimonjić

'