AKTUELNO

Podelila utiske pred koncert i prisetila se svojih velikih hitova, koji se i danas pevaju!

Poznata pevačica Zorica Brunclik ove godine dočekaće svoj rođendan pred više od 15 hiljada ljudi jer je, samo dan ranije, za 28. jun zakazala svoj spektakularni beogradski koncert na stadionu „Tašmajdan“.Pošto je početak druženja sa publikom zakazan za 21 čas, a Zorica će otpevati sve hitove koji su obeležili njenu skoro pet decenija dugu karijeru, najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije će nazdraviti u ponoć sa svima koji budu imali sreću da dođu do ulaznica, za koje je još ranije vladalo veliko interesovanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je sada u ''Novom jutru'' podelila utisle pred veliki koncert, istakla od čega strahuje, a prisetila se i svojih velikih hitova, koji se i danas i te kako pevaju.

- Punim 67 godina, a ponašam se kao dete, u ravni sam sa unukom od tri godine. Napokon da i ja to dočekam. Pozitivno sam zavidila ljudima koji su pravili koncerte na rođendane. Veliki je rizik praviti na otvorenom, ali ja ću i na kiši pevati, ako treba za moju publiku - rekla je Zorica u ''Novom jutru'' i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja često ističem da sam tri godine pevala u kafani, ne stidim se toga. Pevala sam u kafani, pa sam uspela na estradnom nebu. Ja nikada ništa nisam rutinski otpevala, recimo ''Ne daj da nas rastave'' pesma se i dalje peva, a naročito ''Ne dam ovo malo duše''. Ja uvek nađem neku muzu, nešto te čačne, zaista se bezrezervno predajem ljudima, nebitan je broj onih koji su ispred mene - poručila je pevačica.

Opširnije u nastavku:

Autor: M.K.