AKTUELNO

Ne štedi reči!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, gošća Sandra Čaprić, pevačica i bivša zadrugarka, osvrnula se na dešavanja u Beloj kući, pa je tako prokomentarisala aktuelnu temu, odnosno raskid Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Foto: RED TV Printscreen

Da, on je jedno iskreno stvorenje, jedna drugarčina. Nesebičan je i voli da pomogne. On je umislio da je neki "mačo men", jer ima neku dozu humora, koje žene privlači. Svi vole da ga slušaju. Međutim, ta Dalila je jedan kreten neopevani, ona je blam ženskog roda. Vratiće se njoj milo za drago, ako se ne plaši Boga, kao i Osmakčić. Pošto su neki menjali veru i piju nešto što im daje. Mislim da je i njenog oca sramota šta je napravio. Čula sam da je ku**etina, da su je razvlačili po ulici, neki ringišpili i tako to - oplela je Sandra.
Mnogi komentarišu da si se promenila, jer su te zapamtili kao smernu - naveo je voditelj.

Foto: PINK.RS /M.MIJATOVIĆ

Nisam se ja promenila. Ja kad sam ušla, imala sam okršaj sa Irmom. Sa Dalilom, imala sam sa Dinom i sa Carem okršaj. Ja uopšte nisam neko ko ne ume da govori i da se svađa. Nisam želela da razgovaram sa polu svetom - ističe pevačica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.