AKTUELNO

Iskrena!

Pevačica Dara Bubamara otkrila je da je nedavno prebila nepoznatog muškarca koji ju je napao i psovao, a sada je u emisiji "EKSKLUZIVno" oktrila sve detalje ovog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad neko krene na mene ja ga ubijem od batina. Bili smo na aerodromu, nervozni, žurili smo na avion... Čovek od dva metra mi se obratio kao niko u životu: "Ako budeš tako brzo vozila, ja ću ti sve po spisku". Vređao mi je majku, a ja sam na to alergična, jer sam izugbila svoje roditelje i to mi je neizlečiva rana - priča Dara u emisiji "EKSKLUZIVno", a onda opisuje kako je incident izgledao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za ta dva minuta kao panter skočila na njega, ubila sam ga torbom, pesnicama, izubijala sam ga.. Prijavila sam i sebe i njega. Naravno, skinuli su ga sa leta, zato što je javno napao ženu. Ne volim što se to desilo, jer sam dobra u komunikaciji sa svim ljudima. I stvarno ne volim da se svađam. Da mi se obratio na lep način, rekla bih: "Izvini brate", ali se on nije smirio - govori Bubamara i za kraj dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ćeš na Rusiju? Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro. Radojka mafija kada je neko bezobrazan. Očigledno je navikao da se tako ponaša prema ženama, treba takve prebiti - isitče Dara.

U medijima je trenutno jedna od glavnih tema rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić, i to oko pesme "Provereno", a Dara otkriva na kojoj je strani i na čiji after bi pre otišla.

Mislim da je Ana jako dobar čovek, predobra duša i predivna, luckasta, zanimljiva... Milica se takođe jako trudi, ulaže u karijeru... Ne poznajem je, ali vidim da se trudi. Ne mešam se, ne znam ko je tu šta kome uzeo niti me zanima, bitno je da je pesma hit! Kad pričam privatno, ja sam sa Anom jako dobro, naravno da bih kod nje pre otišla na after - kaže Dara.

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

Pevačica priznaje i da li je trenutno emotivno ispunjena.

Na svakom polju sam srećna i isupunjena, srećna sam zaista! Sve je ekstra, u pitanju je neko daleko - priznaje Dara kroz smeh u emisiji "EKSKLUZIVno".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.