AKTUELNO

Otvorili dušu!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Anđelu Rankoviću.

Rekao si da bi se zbog Sandre promenio i smirio. Da li si to stvarno mislio?

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljao, ranije kad budu neka pitanja, petljam, muljam, vrtim u krug. Vezano sa Sandru i naš odnos da kažem. Mislim da je u ovom trenutku jako neumesno pričati o tome da li bi nešto bilo, jer je za takvu priču u rijalitiju jako kasno, a za neku priču o budućnosti prerano. Ona mi izvuče osmeh na lice, uživam da provodim vreme sa njom, najbolje je da ostane tako. Za budućnost, ovo nije ni vreme ni mesto za priču - rekao je Anđelo.
Znači mogućnost postoji - dobacio je Miki.
Ja nikada nisam pričao sa kojim devojkama sam bio, nisam iznosio sa koliko devojaka sam bio. Stvarno sam prošao dosta u tim izlascima, sve i svašta. Nisam samo bančio, ja sam i radio u ozbiljnim firmama. Ali da, izlazio sam dosta u prethodnih 10 godina. Zarad osobe kakva je Sandra Rešić bih žrtvovao sve to. Ja sam i napolju želeo neke stvari da promenim, poradio sam na sebi u poslovnom smislu, ali nisam se promenio što se tiče devojaka, jer nije naišla devojka zbog koje bih se promenio. Volim da flertujem, da se muvam, a to bi trebalo u ovim godinama menjati. Da, iskreno mogu da kažem, Sandra poseduje kvalitete za koje se treba boriti - poručio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo je rekao, nema šta, prija mi. Kod nas nije dopadljivost problem, ima nekih stvari koje ne mogu da prevalim, razumete? Dosta me je povredio. Sve ja mogu da poverujem u ono što je rekao, ali ima jedna slika koju ne mogu da izbrišem iz glave. Sve bude super i onda ta slika. Anđelo mi se dopada, ali dopada mi se i Džoni Dep, pa ima vaške i skuplja barbike. Anđelo i ja nemamo ništa zajedničko, ali nađemo način da pričamo po sedam sati. Povredio me je - ustala je Sandra.
Oni su se zaljubili, totalno su odlepili jedno za drugim. Sandra je totalno odlepela za Anđelom, a i on, ali on je ne gleda kao druge, on je poštuje i ceni. Sandra se plaši zbog svega što se dogodilo, ali Anđelo neće praviti iste greške. I zanimljivo je to što nemaju zajedničkih osobina - rekla je Aleks Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se složila sa Aleks, svi smo primetili kod bazena da ćućore zajedno, Miki im obavezno dobaci da stave bubice da se čuje razgovor. Nije upitno dopadanje, nego je Sandri potrebno malo vremena posle ovih situacija da stekne poverenje u njega - rekla je Anđela.
Ja to pričam, ja sam svestan svega - dodao je Anđelo.
Svesni su da to nije za ovaj prostor, ostaviće prostor napolju. Oni gledaju jedno na drugo kao na moguće saputnike za ceo život, gledaju nešto ozbiljnije - istakla je Đurićieva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.