AKTUELNO

Ona završila u suzama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević.

Da li je moguće da slušaš sve druge, a ne Filipa? Posle onakvog pijanstva, Mina te navede da ideš u bazen. Devojko, dozovi se pameti, Mina ti nikad nije bila prijatelj, niti to može biti

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iskreno izašla da vidim šta je sa Marijanom, pošto znam da nije dobro, videla sam da je nema. Ugledala sam Marijanu na lejzibegu, videla Minu tu isto. Ja sam rekla da se loše osećam, nisam mogla da spavam, Mina mi je rekla da je bolje da uđem u kupaći, hladna voda će da me otrezni. Obukla sam kupaći, odmah ušla u bazen i bilo mi je bolje. Kad sam videla da će sunce da me ušamuti, otišla sam kod Filipa, ponovo nisam mogla da spavam, tek sam večeras, ovo je katastrofa. Pomešali su mi džin i vodku, a pila sam i belo vino sa sokom. Znam samo da sam stala pred ogledalo, ogledalo išlo prema meni, ja prema njemu, nikad se nisam tako napila. Vodka je katastrofa. Uglavnom, nije bila loša namera, Mina me nije nagovarala na loše, samo da uđem u bazen da dođem sebi. Izvinila mi se sinoć - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila nam je prišla ispod trema, zasela kod nas, ja sam joj objasnila neke stvari za podelu. Prosto, kad je ona u odnosu sa Filipom, ne želim da komentarišem. Jutros je prepričavala kakva je sitaucija bila sinoć, ja nisam znala za pola stvari, rekla sam joj da uđe u bazen da se osveži - istakla je Mina.
Ja mislim da je Dalila sinoć prvi put osetila da nema prijatelja. Pored 10 ljudi je ležala pijana na zemlju. Ležala je sama, ja sam je digao. Marijani sam svašta rekao sinoć. Pola sata je iza paravana klečala na podu, kukala, molila. Ružno je što joj je Marijana prenela za Anu i Cara - pobesneo je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženu koja nije u dobrom stanju, naveli je da pije svašta, onda joj pričaju da sam ja sa nekim. A onda ona sama pijana na zidu... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakoga je sinoć boleo k*rca za nju! Svakoga! - poručio je Mića.
Ja sam video da ona plače iza paravana, da čkilji... Video sam je na kolenima iza paravana. Dalila nije više uračunljiva više ni za druženja, ni za alkohol. Oni vide Dalilu koja pleše, igra, tera inate. Stala ispred muzike kao da je dobila na lotou. Onda tamo ispred rehaba razbija Mikiju šolju, ženi nema leka. Moram da izdržim, ta žena neće reći da smo u pravu. Mene ćem da dovede do ludila. Ja sam pričam činjenice, ona me preklapa. Ja sam gotov, izmasakriran. Niko ti nije prijatelj, navode te u situacije da ludiš, ostavljaju po podovima - izgoreo je Filip dok ga je Dalila prekidala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.