AKTUELNO

Vaša omiljena emisija o poznatima i ove nedelje donosi mnogo ekskluzivnih priča.

Legendarna pevačica Zorica Brunclik otvorila je vrata svog doma. Ona je prvi put u svom luksuznom domu ugostila televizijsku ekipu i to baš vaše omiljene emisije "Premijera- Vikend specijal" koja vas očekuje ove nedelje, 19. juna, na Tv Pink u dobro poznatom terminu od 13:30 časova.

Zorica će pred premijernim kamerama govoriti o svom životu, samim počecima muzičke karijere koja traje skoro pet decenija, ali i koncertu koji je zakazan za 28. jun na stadionu Tašmajdan.

Foto: Pink.rs

Jedina televizijska ekipa koja je ušla u njihov dom snimiće i sobu u kojoj se nalaze sve nagrade koje je ona dobijala tokom višegodišnje karijere.

Zorica Brunclik otvoriće vrata svog doma sa bazenom i pokazati svaki kutak, kao i muzički studio u kom ona i Kemiš provode dosta vremena.

Foto: Pink.rs

Osim što ćete imati priliku da zavirite u dom Zorice Brunclik, ona će otvoreno govoriti o svojoj ljubavi sa Kemišem i koja je tajna njihove ljubavi.

Ova pevačica pred premijernim kamerama govoriti o ulozi bake i tome kako je prema unucima drugačija nego što je bila sa svojom decom.

Foto: Pink.rs

Ovo su samo neki od razloga da i ove nedelje od 13:30 budete uz Tv Pink i "Premijera- Vikend specijal".

Autor: N. Vujičić/ J.Đ.