AKTUELNO

Ima neka tajna veza?

Da ima vatre tamo gde je i dima, iz dana u dan se, po svemu sudeći, potvrđuje i u slučaju zadrugarke Marijane Zonjić i njenog zauzetog cimera Stefana Karića, čiji je odnos u žiži interesovanja javnosti poslednjih nedelja. Ogromna se prašina digla kada je obelodanjeno da su u cik zore, posle rođendana Velikog šefa, krišom, daleko od očiju znatiželjnih zadrugara, boravili u ekonomskom dvorištu, nakon čega je Zonjićeva zatražila vlažne maramice i otrčala u toalet - tada su fanovi "Zadruge" mahom počeli da veruju da se među njima "nešto dešava", te da su bili intimni, a sada su ponovo "uhvaćeni na delu".

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Naime, Marijana i Stefan su se opustili tokom žurke, a fanovi "Zadruge" pomno su pratili svaki njihov korak, o čemu su izveštavali i na mrežama. Nije im promaklo šaputanje u kazinu tokom žurke, a potpuni haos na mrežama nastao je kada su fanovi obelodanili da su se Marijana i Stefan, kako kažu, u jednom trenutku sakrili iza reklamnog banera, kako bi se sklonili od kamera i prepustili jedno drugom. Međutim, ni to nije prošlo neopaženo - verni pratioci dešavanja u "Zadruzi" uočili su Marijaninu kosu, koja je iza banera izvirila u jednom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalji dok događaja dodatno podgreva sumnje - Marijana je posle žurke plakala u spoljnjem toaletu, gde ju je tešila Dalila, a potom su se domunđavale i u spavaćoj sobi. "Nemoj ništa da se sekiraš" - savetovala ju je Dalila, čije su reči fanovi na mrežama protumačili, između ostalog, i kao pokušaj da uteši Marijanu jer se uplela u aferu sa zauzetim dečkom.

Podsećanja radi, 31. maja, nakon što su Stefan i Marijana završili sami u ekonomskom dvorištu, zadrugarka je vidno utučena sama dočekala jutro, a suze ni tada nije mogla da zaustavi. Njeno ponašanje i raspoloženje se naglo promenilo, što su primetili i zadrugari koji su ubeđeni da zadrugarka "nešto" krije - ljubavne probleme o kojima nema hrabrosti (bar još uvek) javno da progovori.

Autor: Pink.rs