AKTUELNO

Ovo se zove provod za pamćenje!

Folker Radiša Trajković Đani pre nekoliko dana okupio je doslovno celu estradu na velikom svadbenom veselju svog sina Miloša i snaje Nine. Mnogi se i dalje oporavljaju od lumperajke koja se uveliko prepričava, a puta utisaka je i folk pevačica Seka Aleksić, koja se opustila više nego inače.

Tog dana bila je aktivna na Instagramu, gde je redovno kačila storije, a zanimljivi video-snimci iz provoda nisu izostali ni na Tviteru. Najveću pažnju privukao je onaj gde udara svoju koleginicu Janu Todorović po zadnjici.

Seka je potom potpuno iskreno priznala da je tog dana na slavlju previše popila, a njene anegdote izazvale su mnoštvo komentara na Tviteru.

Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnjih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi! Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kada se napijem ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve, j*bao mi pas mater - bez dlake na jeziku priznala je Seka, a potom dodala:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

I tako sam pre dve godine, kada sam se prošli put napila, dala telefon drugarici i rekla da uključi lajv na Instagramu. Sutradan sam bila toliko besna jer nisam znala ko je snimao lajv i odakle mu pravo?! Ona mi je rekla:"Pa ti si, budalo, dala meni telefon i rekla da uključim lajv"! Da Bog sačuva! Eto, toliko sam nenormalna i toliko ne znam da pijem.

Autor: D.T.

#Seka Aleksič