AKTUELNO

Drama se nastavlja?

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, nedavno je krstilia ćerkicu Miju, a sada se oglasila Vesna Đogani koja je otkrila da Đole i ona nisu dobili pozivnicu.

Nismo bili pozvani na krštenje Lunine ćerke, nismo. Nek im je sa srećom! - poručila im je Vesna, a pevačica je istakla da je srećna zbog činjenice da je mnogo dece voli.

Foto: Pink.rs

Mlađi su me prihvatili zbog mog angažmana na TikToku. Na mlađima svet ostaje! Đoletu nimalo to ne smeta - priznala je Vesna.

Podsetimo, Đole Đogani je nedavno otkrio da nije video Luninu naslednicu, kao i da nemaju komunikaciju.

- Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem. Sa Lunom nemamo komunikaciju, osim nekih momenata kad se viđamo na rođendanima i slavljima. Ne pričamo previše, samo "Zdravo, kako si". Odnosi se nisu pokvarili, nego nikada nismo nešto preterano pričali. Sa Anabelom uopšte ne pričam, samo sa Gagijem. Nisam video Luninu bebu, samo preko fotografije koju mi je Gagi pokazao, naravno da bih voleo da je vidim uživo. Nema razloga za svađu, znate i sami da se u rijalitiju pričaju istinite i neistinite priče, da to bude tamo zanimljivo, pa onda izađu i izvinjavaju se. Luna se nije izvinila, jer nismo o tome ni pričali - rekao nam je nedavno Đole Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.