AKTUELNO

Svi se pitaju ko je on!

Kao i svakog utorka na programu televizije Pink je novo izdanje čuvene emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ovog puta ugostio Milicu Pavlović o kojoj mediji bruje poslednjih meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona se u studiju televizije Pink u Šimanovcima pojavila u velikom stilu uz koreografiju za tri nove pesme, a energičnim nastupima raspametila je milionski auditorijum, pa i samog voditelja jer mu je neplanirano završila u krilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milici su na samom početku u studiju društvo pravili plesači i saradnici sa visokobudžetnog albuma ''Posesivna'' koji opbara sve rekorde, Helen i Lucijano, koji su zbog Milice došli iz Hrvatske.

Helen je radila na svim koreografijama na albumu ''Posesivna''.

Foto: TV Pink Printscreen

Borbena ekipa, mnogo mi je drago što su večeras sa nama, što će publika sa ovih prostora da ih upozna i vidi ko je to - priča Milica.
Tik-tok, Instagramn guramo, ide, kad se dogodila pesma ''Provereno'' sve brojke su poludele - priča Lucijano.

Foto: TV Pink Printscreen

Talentovana je za ples, pa da li ste gledali ''Tango'' kad je pevala, ostalo je to u njoj - dodaje Lucijano.

Foto: TV Pink Printscreen

Najjače je kad su mi rekli ''Pa ti nemaš pauzu za cigaretu i kafu'', a ja kažem pa je l' radimo ili ne? Mene bi bilo sramota da pored vas koji tako kidate tražim pauzu za kafu. Nema toga - kaže Milica.

Lucijano priznaje da mu je najteže bilo da izvede koreografiju za najveći hit sa albuma ''Provereno'', koji broji već preko 10 miliona pregleda na Jutjubu.

Najteže mi je bilo izvesti ''Provereno'', jer sam trebao sedeti i ne micati se, a ona na meni, oko mene, pored mene... Kad ona dođe, ja se zamrznem. Ceo album smo odradili, a ja i dan danas ne znam kako sa njom. Lavica - rekao je Lucijano.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njih bi bilo sramota nešto ne znati - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.