AKTUELNO

Ljubav ipak nije bila večna!

Pop pevačica Tijana Bogićević razvela se od svog supruga, Amerikanca Marka Robertsona, sedam godina nakon sklapanja istog. Iako se verovalo da živi u skladnom braku, pevačica je u jednoj emisiji priznala da više nije udata.

Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Podsetimo, Tijana je svog supruga upoznala 2006. godine, tokom rada na jednom projektu. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze. U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

- Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je pevačica ranije.

Autor: pink.rs