AKTUELNO

Ovo su samo neki od događaja koji su obeležili veče za nama.

Prethodna noć u Beloj kući, bila je potpuno drugačija od svih do sada. Na samom počeku emisije Izbor potrčka, Milan Milošević, saopštio je zadrugarima za monstruoznu prevaru porodice Osmakčić i lažiranu smrt Markovog oca.

Viktorija Mitrović je na ovu vest urliknula od bola, a zadrugari su ostali frapirani od šoka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon stanja šoka, Viktorija Mitrović, kada je malo došla k sebi, progovorila je o stravičnom činu porodice njenog bivšeg momka.

Ja ne znam šta da kažem, ja ne znam koji je razlog za sve to. Marko kada je bio ovde, ja sam htela da rodim dete. Ja napolju zarađujem i nemam potrebu da pitam babu. Ja zarađujem i ja to mogu. Ja sam Marku rekla da je veliki greh da ja to uradim. Ja sam bila sigurna da on samo mene hoće da ubedi da budemo napolju zajedno, samo da ja ne rodim dete. Ja bih dete rodila. Ja sam smatrala da su oni kolektivno svi monstrumi! Za sve je njegov otac kriv, počev od njegovog detinjstva. Za sve što ga je otac maltretirao! - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Velo brzo, nakon izlaganja trudnice, progovorili su i zadrugari, pa dali svoj sud o monstruoznom činu koji je potresao ceo region.

Mislim da je sve ovo pripremano mnogo ranije, jer nije moglo tako brzo sve da se sredi. Marko je dugo pravio probleme, njegova porodica je to videla i planirala sve to verovatno mesecima - naveo je Stefan.
Mislim da su oni već to radili sa onom devojkom koju je spominjao Marko... Verujem da su oni već tad imali problem sa trudnoćom, čim su to mogli da urade... Ja sam se sa njim najviše svađala, mislim da je on ozbiljan mostrum. Mislim da njegove traume potiču od njegovog oca... Možda je zato ženomrzac! - rekla je Anđela.
Meni je ovo bolesno! On je za mene najveći bolesnik. Mislim da Viki njemu nbe smeta samo zbog trudnoće, već misle da on može mnogo bolje od Viktorije... Možda žele bolju devojku, pametniju, bolje finansijski situiranu... Seljačina Marko nije mogao sa njom da izađe na kraj i verovatno je zato smetala celoj porodici... - rekla je Irma.

Kada je na red došla i Dia Kostić, kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju, pokušala je svima da prepriča razgovor sa Markom Osmakčićem koji je vodila na nemačkom jeziku, ali je Viki skočila i direktno se obratila njegovoj porodici.

Ja se obraćam sada njegovoj porodici, ja sam zakazala abortus sutra, tako da vam je to sahrana. Ja vam sada javno kažem da ću dete roditi, meni Švajcarska nije potrebna. Imam dovoljno štićenika, meni ne treba niko da ga plaćam - navela je Mitrovićka.
Pošto je čovek bio u stanju da lažira svoju smrt zbog moje trudnoće, zašto bih ja to dete bacila u kantu? Pošto ste zvanično umrli, ja ću doneti život na svet. Ja sam Marka volela, nije inat. Ako on nema veze sa tim što je njegova porodica lažirala smrt, ako nema veze sa tom devojkom koja je ranije abortirala... Ja sam za sutra zakazala abortus, ja sam htela dete da zadržim. Mene da neko ucenjuje neće. Ja dete nisam pravila iz inata, niti će se roditi iz inata. Dete se desilo slučajno, svesno, mogu da kažem i iz volje. Možemo da zovemo advokate, da se on odrekne deteta, tako sam mu pričala, on nije to hteo. Očito mu je bolje da idu u zatvor. Meni je padalo napamet da je Marko u problemu zbog oca, htela sam da mu pomognem. Donekle sam ga opravdavala. Ja bih dete rodila, za mene je to greh da se ugasi jedan život. A znate kako ću da im naplatim, mnogo debelo. Meni je toliko teško - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija je nešto kasnije porazgovarala sa zadrugarima koji su dali sve od sebe da je uteše i umire nakon saznanja da je Marko Osmakčić izašao iz rijalitija kako bi pobegao od nje, otvorila je dušu, pa spomenula i sveštenika koji ju je silovao pre nekoliko godina.

Mene zanima šta bi mogli da naprave u slučaju da ja rodim dete, da bih ja to mogla da sprečim. Oni misle da mene zanimaju njihove finansije. Ja za svoj slučaj koji mi se desilo nikad dinar nisam tražila, mogla sam da živim kao bubreg u loju. Na tuđoj muci se ne zarađuje nikad. Sveštenik izlazi sledećeg meseca, u selu je tri kuće od mene gde mi je dete tamo... Šta da je Marko prsao od muke i da je skočio sa mosta zbog oca? Kako oca nije pljunuo kad je saznao da je živ...

Kada je došao red na Filipa Cara, svojim izhlaganjem je potkačio svoju bivšu devojku Dalilu Dragojević, te je ona skočila i uzvratila rafalnom paljbom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivšem ljubavnom paru nije trebalo mngoo da prodube sukob i započnu pravi rat koji je trajao neko vreme, a uvrede i psovke su se samo nizale.

Marijana Zonjić, kao bivša devojka sa kojom je u više navrata bila sa Markom Osmakčićem, progovorila je o njegovom jezivom činu i dala podršku Viktoriji.

Mi smo znali da je Markov otac monstum, on je pričao o njemu sve, radio je svašta njegovoj majci, tukao je i maltretirao. On je morao njega da sluša i sve da radi po njegovom. On je za Novu godinu ušao ovde i rekao da se skloni od Viki. Mislim da je cela njegova porodica monstrumi... Viki je već samohrana majka, ne treba joj dete sa njim, ti njega voliš ali znaš da je on nedoje*ani dečak. Znaš kakva je ta porodica i da tu nema sreće za tebe. Ja bih zadržala dete bez razmišljanja - rekla je Zonjićeva.

Mateja Matijević je u nekom trenutku saopštio svoju odluku i za potčke ove nedelje postavio Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Filip Car je ubrzo ustao, prokomentarisao svoj odnos sa Dalilom i saopštio konačnu odluku, a to je da ne ide u izolaciju.

Da, jesam, meni nakon svih raskida bilo bi bitno kada bi ovog puta moja porodica i moji prijatelji koji su protiv tog odnosa da mi veruju, toliko mi je više mučno, i opet sam sebe dozvolio da uđem u neke stvari. Mnoge stvari su mi zamerili, ali meni više niko neće da veruje, ja ću sada da odem u izolaciju da dokažem da neću sa njom. E sada neću ni da odem u izolaciju, neka snosim posledice, biti u istojo prostoriji sa njom mi je neugodno... Ja sam govorio da mi nemamo budućnost, samim ponašanjem mi je pokazala da sam bio u pravu, ona nije vredna da se ja vratim u taj odnos i nanovo ostvarujem nešto što je nemoguće. Veliki je apsurd verovanje u naš odnos... Ja sam se zakleo i rešio, prošle godine mi je sve bilo zamereno, neću i ove godine... Đedović je bio u pravu, ja ne mogu da pređem preko nekih stvari, Dalila meni nije dala adekvatan odgovor, nije mi dokazala neke stvari i ja po pitanju Anđela znam da sam u pravu, za neke je i ona, ali ako sam ja u stanju da se svađam zbog nje... Što se tiče nje i Karića sada, ja nju nisam ni pogledao sada i ne zanima me... Video sam da me je isprovocirala. Da je ona bila iskrena i da je ustala i rekla da je probala, pa nije išlo, ja bih se vratio u odnos, kao što i jesam, ali mi to nije dobro ništa donelo... - pričao je Filip Car.

Filip Car, nastavio je sa provociranjem bivše devojke, pa je urnisao komentarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević, za omiljenu osobu ove nedelje je postavio svoju bivšu devojku Minu Vrbaški.

Omiljena će da bude Mina. Nismo se pomirili, nismo u vezi, ali... Ostali smo bliski, šta je bilo, bilo je. Omiljena će da bude Mina i to je to - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prave turbulencije su nastale kada se MC Aleks nakon svega izvinila Jovani Tomić Matoroj, na šta se ona rasula na komade.

Ja verujem u to, zadrugari misle da ona mene voli, ja ne smatram to. Osećam se razluđeno i na trenutke mislim da ludim. Juče na intervjuu sam plakala jer sam sebi dozvolila neke stvari, nikada u životu nisam mogla da sanjam da će neko ovako da me prej*be. Za tri nedelje sve što se izdešavalo, više ne želim ni ko sam ni šta sam. Ne verujem ni da me je volela, mnogo znači kada neko ima pažnju ovde. Ulazila sam u sukobe, vraćale se jedna drugoj. Nisam htela da prihvatim činjenicu da me ona ne voli. Mislim da ona voli samo sebe, ako je ovako, a verujem da jeste. Da se meni ovo desilo napolju i da mi je ona ovo rekla, ja bih se to sigurno nosila gore sa tim, nego ovde. Da se to desilo napolju palo bi mi deset puta gore... Boli me da sam osam godina, ovako, ja sam provela mladost u rijalitiju, sa Sanjom je najviše trajalo je najduže... Posvetiću se sebi, ovo je blaćenje mene, više ne želim da joj prilazim. Samo želim da se ovo završi - pričala je Matora.

Aleksandra Nikolić, iako izglasana za jednu od najzahtevnijih, nije krila sreću, kada je njen momak Dejan Dragojević stao na njenu stranu i nazvao je svojom ženom.

Nije zahtevna, šta, uigrao sam se u rutinu do 9 ujutru. Ima pravo na to da bude zahtevna. Vagon mojih problema, razumem da će da je muči i da ima sumnju. Ali moram da je pohvalim, prošle su je sumnje, nismo se posvađali 4 dana. Imali smo težak period. Upali smo u vir rijalitija zajedno. U suštini, ja sam zahtevniji od nje, ona je samo tražila neke odgovore, pa se napravio problem. Sada je ništa ne muči, nema sumnje, stvarno nam je top od petka. Ja sam Dejan Dragojević, ovo je Aleksandra Nikolić Dragojević, moja žena, od pre par dana smo novi ljudi. Jedva čekam da se završi rijaliti, da joj spadnu ti neki tegovi. Novi smo ljudi, Matriks - istakao je Dejan.

Bolan prizor za sve gledaoce bio je trenutak kada je trudna Viktorija, ležala sama u sobi, mazila svoj stomak, gledajući zajedničke slike sa Markom Osmakčićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević, proglašena je za jednu od najprepotentnijih zadrugara, te je pokazala zadovoljstvo zbog izbora publike.

Nkon Dalile, Filip Car je prokomentarisoa još jednu titulu koju je dobio od strane publike.

Šta da kažem nakon izlaganja Suzane, jesam prepotentan, volim to. Anđela naprimer ima to sa pokrićem, mada ja sam to malo uradio ona da sam pregazio to, ovde i treba biti prepotentan. Ja sam napolju blag i sve, ne znam kako to narod gleda. Da li kao sedim ovde i tako, slažem se sa njima - rekao je Car.

Marko Đedović, Sandra Rešić i Miki Đuričić koji su proglašeni za najveće tračare u Beloj kući, ponosno su prihvatili titulu.

Viktorija Mitrović, nekoliko puta se tokom noći dvoumila da li da prekine trudnoću ili ne, ali Đedović i Dragojević su joj pružili podršku šta god uradila.

Mina Vrbaški i Mateja Matijević u ranu zoru, zagrlili su se i 'oprostili', a odmah nakon toga ona je završila u suzama. Zadrugar je zaspao a ona se osamila i dugo plakala, te se u jednom momentu posvetila i bubi sa kojom je porazgovarala.

Dalila Dragojević, iako je Car odlučio da ne spava sa njom u izolaciji, nije ovog jutra bila u krevetu sama. Marijana Zonjić joj je pružila utehu i pravila joj društvo, te su zajedno utonule u san.

Autor: J. M. Đ.