AKTUELNO

Želi da se samostalno izgrade kao ličnosti!

Muzička zvezda Ceca Ražnatović u intervjuu za medije priznala je da Veljko i Anastasija ne vole kada ih porede s njom ili njihovim ocem, jer ih je odmalena učila da budu svoji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: "Ova mala je ista Ceca." Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom - kaže pevačica i dodaje da je Anastasija rado prihvatila njene savete.

- Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Priznaje da je deca kritikuju jedino kada im se ne javlja na telefon.

- Da otputujem na Fidži i da nemam dometa, Veljko i Anastasija bi me pronašli. Tasa bi mi rekla: "Ženo, što mi ne odgovaraš, šta je s tobom?", a Veljko: "Svetlana, stvarno nije u redu da me ignorišeš." Žao mi je što ne mogu više da putujem, jer imam dosta obaveza. A i da vam kažem iskreno, više mi je muka i od aviona i od hotela. Željna sam kućne atmosfere - završava Ceca.

Autor: pink.rs